Tehnički kutak > Garaža
Piaggio Skipper ST 150 4T 2002 by Challenbeen
Tomi_ZG:
Za te pare si ga trebao dat,inače se prodaju za dosta manje u takvom stanju
zvonkec92:
Ako nisi kruha gladan ostavi skipera u šteku, realno kolko te kosta rega godisnje za njega te iste pare bi potrosio u birtiji, na cigarete i slicno bolje neka stoji trebat ce kad tad
challenbeen:
--- Citat: Tomi_ZG - 29 Kolovoz, 2020, 01:06:12 ---Za te pare si ga trebao dat,inače se prodaju za dosta manje u takvom stanju
--- Kraj citata ---
Sve znam. Vjv ću za 20-ak dana pristat na 6.500 kn. Odlučio sam da zasad ide za 7.000 kn, i to je to. :glasses2: :headbang:
Ne pijem, ne pušim, ne drogiram se i ne kurvam se a još manje kockam ili kladionica. Jedini porok su mi volan i vožnja te pun tank u svim vozilima kad tankam na bezinskoj. :icon_biggrin:
Stvarno ga ni ja nebi želio prodat. Ionako u srijedu sjedalo i naslonjač idu na tapeciranje... uf uf
challenbeen:
Youtube link za vožnju:
matijabb:
--- Citat: challenbeen - 28 Kolovoz, 2020, 20:54:30 ---
--- Citat: matijabb - 28 Kolovoz, 2020, 13:59:22 ---jel to na slici kutija od udarnog odvijaca?ako je jel znas di u zd ima uzet po nekoj normalnoj cijeni,neka hobi kategorija
--- Kraj citata ---
Lidl.. dosta sam tamo opreme kupio, pogledaj u temi: http://forum.mojskuter.com/index.php/topic,105873.500.html
--- Kraj citata ---
nebi mi lidl napamet pao za sto godina,tnx :icon_thumright: :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju