Tehnički kutak > Garaža
Piaggio Skipper ST 150 4T 2002 by Challenbeen
challenbeen:
Slini ulje za nepovirovati. Priboja san se da je puka karter ili slično. Raskopa san deklo, i na kraju skužim da kad sam uliva ulje, ulija san punu litru a filter nisam vadija. Onda sam išao pregledati čep od ulja, te sam promjenio gumicu. I odjednom je stalo i kapati i sliniti ulje hahah .. :icon_thumright: :icon_thumright:
Odmah sam provjerio i rolice na vagu - 9,9 grama su, očistio sam opet deklo i variomat i poredio sve. Za sada sam zadovoljan svime!!
Imam 2 zainteresirana kupca, jednom je sve okej, drugi hoće da ga registriram a neda kaparu hahah .. topčina.
challenbeen:
Skipper je danas prodan i otišao za Zadar... došla 4 jarana, al kad kažem jarana, mislim kategorija ja. 140-150 kg. Sjela njih dvojica na skuter i gas, skuter ih je izbio, tj u principu posli probne vožnje bio je samo izvađen keš i bačen na ruke, al naravno da me je moralo nešto zajebavati a to je svakako bio akumulator.
Nekidan je izgleda crkao, bio je na punjaču danas cijeli dan, a kad sam ga primio skoro sam se opekao. A nov unibat nema 3 mjeseca... užas... stavio sam im od 4ah da ga vozi, a ovaj od 9ah cu reklamirati i doniti im nov u srijedu...
može lock na temu ... moj najduži skuter... ravno godina dana :notworthy:
Corector:
:snijegvani: ode Skippi, razumijem te kako je imati (mnogo) vise vozilica. Dosta je vise akumatora vrisnulo po ovim toplinskim vovima nego sto bi trebalo, ipak su to extremni uvjeti.
matija84m:
Nadam se da ce ti ga priznat pod garanciju i dat ti novi aku.
challenbeen:
Zab sam sliku postavit, kasnije cu, izbilo je poklopac kuda se ulijevala tekucina...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju