Tehnički kutak > Garaža

Piaggio Skipper ST 150 4T 2002 by Challenbeen

<< < (33/41) > >>

challenbeen:

--- Citat: kodiaqrs - 07 Veljača, 2021, 14:28:39 ---Mislim na crne plastike

--- Kraj citata ---

Njih treba samo ispolirati. Okej su, malo su izgrebane, i sto se moze. Vidicu sa vremenom sto cu sa njima a bome i onim kontra plastikama.

--- Citat: SCANIA R500 - 07 Veljača, 2021, 14:33:21 ---pa ću doći po savjet tu....

--- Kraj citata ---

Nemoj zaboravit, da ti treba jako jako puno pripreme, kako fizicke tako i psihicke ako ovo ne radis svako malo. Puno gresaka mozes napravit a prvi i najbolji savjet, cekaj da ti dođe 25 ili više stupnjeva dnevne temperature, onda farbaj...

SCANIA R500:
Tako sam i mislio.... Kada zatopli :icon_thumright:

Tomi_ZG:

--- Citat: challenbeen - 06 Veljača, 2021, 07:07:28 ---Postali malo rekreativni pa rastavio pola Skippera da bi ispitao jel sve od ispod u redu. I je, samo jako prljav pa mi se čini da bi ga mogao do kraja rastaviti, samo je problem da bi skinio bočne plastike, moram skinuti prednju kontra plastiku

--- Kraj citata ---
Misliš ove crne lakirane di piše Skipper?

Ja sam ih skinuo bez skidanja kontraplastike,ne sjećam se točno na koji način,al 100% sam ih skinuo bez skidanja toga

challenbeen:
Naprijed di je onaj pretinac ispod nogu, tamo se vidu šarafi kako je zašarafljeno u pod. Nisam se htio ni igrat ni kemijat, sklopio sam ga, radi sad opet ka sat, ne zuji ni jedna plastika i ide. Ostavit cu ga na 30-45 dana mirovanja pa cu mu se posvetitit maksimalno pri pranju plastika sa kontra strane hahaha

challenbeen:
Skuter je u prodaji! 6.000 kn, cijena se da korigirat, ali samo uživo poslije pregleda i vožnje!
Ovaj puta definitivno. Svi znate njegovu povijest i znate u detalj što se radilo! Još jedan karb ide uz njega.

Ajmo dalje.. Današnji kozmoski mod, kak bi reko Perislav; složio sam kufer i prebrisao sam sktuer da fotkice lipše ispadnu:

Trenutno KM na satu: 24.630
I naravno, stavljeni su svi prokromski novi šarafi u kufer, jer ipak sam to ja... hahaha ...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju