Tehnički kutak > Garaža
Piaggio Skipper ST 150 4T 2002 by Challenbeen
challenbeen:
Update:
čuning turpija 5+ ks :glasses9:
challenbeen:
Danas sam složio NRG da kresne, i toliko sam bio sretan da sam odlučio Skipperom odvalit mini trip od 200 km ... Povljana - Lun - Zadar . Povljana :headbang: Počastio sam ga odmah i gumenim dodacima na ručicama koje su se super pokazale na Xmaxu a bome i danas na Skipperu!! Naravno, odmah sam testirao stari nosač mobitela, iznenadio me da je držao mob bez ikakvih problema:
Kao što se vidi, stalak i mob silazu u jednom kliku:
Naravno samnom je bila moja bolja polovica, a skipper je popio u prvih 100 km čistih 7 litara benzina :dontknow: morat ću podhitno uštelat karburator, izgubio je i na brzini :toothy3:
Corector:
Vidi Yasuni naljepnice sto je originalno sjela. Dobar trip, tebi je sad uzivancija maznut preko cijelog Paga do Zadra, jaooo biberis nam s tom prekrasnom cestom kroz jos ljepsi krajolik. Moje iskustvo u ovo doba je bilo za vrijeme neke juzine kad je konpletna cesta bila vlazna i skliska. A ljeti pak kroz onaj pakao gdje mi je zelja samo sto brze sve odvozit, ovo je sada aman taman.
challenbeen:
Ove Mitas gume drže ka zalipljenje za asfalt... ima dosta mikro asfalta ali i po starom asfaltu iz 80ih lijepo guma drži što je stvarno neočekivano dobro pogotovo za cijenu koju sam platio! 500 kn sa poštarinom!!! Je da nakon 2.000 km izgledaju kao da imaju 15.000, ali opet, 500 kn za dva komada sa poštarinom :headbang: :glasses9: Polako postajem Mitas fan.
U pravu si. Mjesec listopad je odličan za vožnju paškom cestom ili ti ga D106... :glasses2:
Corector:
Gledam bas gume, reko sta je ovo ovako potroseno. Cek, ubio si ih za 2000km??
Skuzio sam da Mitas ima mekane gume, vec sam zabadao prste.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju