Općenito > Trgovine

Alliexpress - od koga i zasto ??

<< < (2/3) > >>

aragonY:
Frend skoro narucio nesto sa alija, stiglo za 10ak dana. Al je zato nakom toga poslao jos jednu narudzbu i nema evo ni traga mi glasa vec 20ak dana  ;D
Meni 2-3 narudzbe iz marta nisu htjeli ni poslati i nisam nista ni narucivao od tad  :dontknow:

EssoUnknown:
Ok, napravio sam acc danas na Alliexpress i dobio neki vaucher i neke gluposti još (nebitno) i ponudili su mi da uzmen nešto za par kuna pa reko nek mi to bude testna narudžba...

Naručio sam ženi neki sat u kompletu sa narukvicom za 2kn  :toothy10: i shipping je jos 1 kunu pa ćemo vidjet, ako to stigne naručit ču i sebi dijelove za Yamahu...

aragonY:
Ma dobijas pare nazad u slučaju nekog problema, sto se tog dijela tice nema brige. Samo zna nekad zapeti u transportu pa se odulji ili nikad ni ne dođe

gavranpero:

--- Citat: igor.sb - 22 Srpanj, 2020, 21:20:59 ---Stize i nema veze cim salju, treba nekad mj dana nekad malo duze, al stize polako i sigurno

--- Kraj citata ---

Meni dvije preporučene pošiljke nisu uopšte došle, i još četri obične. Sve izašlo iz Kine i od tad se gubi trag. Vratio sam novac, to je najmanji problem, ali nisam dobio to što sam naručio.  :angry7:

gavranpero:

--- Citat: aragonY - 22 Srpanj, 2020, 21:32:57 ---Frend skoro narucio nesto sa alija, stiglo za 10ak dana. Al je zato nakom toga poslao jos jednu narudzbu i nema evo ni traga mi glasa vec 20ak dana  ;D
Meni 2-3 narudzbe iz marta nisu htjeli ni poslati i nisam nista ni narucivao od tad  :dontknow:

--- Kraj citata ---

Evo kako Kinezi šalju za BIH.

Ne znam šta je naručio tvoj frend, ali ne šalju ili šalju ovako.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju