Sportski kutak > Sve vezano za stunt

slike stunt mashina

<< < (2/7) > >>

skuterFan:
a mozes ko i na bmx-ima stavit onako sastrane..to imas u svakom ducanu sa tim sranjima...i nije skupo...

sfreak:

--- Citat: YamahaSpy - 27 Listopad, 2008, 23:10:43 ---1. 3. 4. slika kako slozit slidere na sarafima od kotaca? Tu bi si trebo svakako stavit jer to strada gotovo svaki put. Tko radi slidere doma, ak moze objasnit.

--- Kraj citata ---

zeleni rox od jonne-a...znam da je kupio pegove na scooter-centru...a cini mi se da i stunt ima iste

te-te-ac:

--- Citat: YamahaSpy - 27 Listopad, 2008, 23:10:43 ---1. 3. 4. slika kako slozit slidere na sarafima od kotaca? Tu bi si trebo svakako stavit jer to strada gotovo svaki put. Tko radi slidere doma, ak moze objasnit.

--- Kraj citata ---

ja sam mislio radit sebi od sipasa (ona bjela plastika od slidera) samo sto napravit neki mali ko cep od kole npr. i nekako ga pricvrstit

ako budem radio poslikam

oni pegovi od BMXa su jedno -oni idu iz osovine sto ja neznam bas koliko je pametno ono je profi BMX s jeebnom glavom i osovinom - (imao sam pa znam)

mozes si  napravit novu osovinu duzu i samo stavis

btw. de stavite vi neke slikice  :binkybaby:

sfreak:

iako sr i sym ne izgledaju bas za stunt...stavljam ih ovdje jer sluze bas za to...

bijeli SR - Stunt101
crni SR - ADRO
sym jet - Weston
Slider - sfreak
Rox - Bubi

te-te-ac:
evo od I.D.I.O.T.A. stunt bajk  :headbang:  :binkybaby:

za savjet: kako do tako dobrog stunt bajka obratite se njemu na PM  :toothy12: :drunken_smilie:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju