Tehnički kutak > Garaža
RUNNER 50 (2016g) PROJECT: WOM
Zigas:
--- Citat: dario007 - 14 Srpanj, 2020, 23:55:53 ---Vidis ovako,overrange prijenos je druga prica od serijskog i totalno je po tebe nebitno kakve federe i rolice je netko drugi koristio,jer takav info tebi nece znaciti nista,niti ce kod tebe to raditi ako prekopiras.
Bitan podatak koji te treba interesirati su okretaji kroz ubrzanje,a to ti je sa tvojim setupom 10.000-10.500rpm.Centralni feder mozes koristiti taj ljubicasti koji je dosao sa variomatom.
Sto se tice kvacila,isto tako ti boje nista ne znace.Gledaj da start pogodis izmedju 5000 i 5500 rpm,jer sve iznad toga je vislje,ali variomat krene sa radom i ti prakticki startas sa visih okretaja,ali kao iz 2.brzine na autu.
Utezi kvacila ti isto blago mijenjaju okretaje starta,ali uglavnom sluze tezi-za jak udarac i grip kvacila,a laksi-za duze proklizavanje u visim okretajima.
Ako ce te jos sta zanimati pitaj....
Slobodno ubaci koju sliku skutera,dijelova ili radova.
--- Kraj citata ---
Za deltu, da uloviš start kak je Dario007 rekao trebaš žute federe bez šponanja i tegove na 1/najlakšoj poziciji ili crvene feder bez šponanja i tegove na 3/najtežoj poziciji. Obadvije variante hvataju jednako, samo mi se sa žutima više svidja, jer dalje kliže kuplug i nije tolko agresivno. Za tebe jer imaš jako dugu getribu, bi možda čak varianta sa crvenim federima bila bolja. OR stavi na 38* kut. Za dobar start imaš predugu getribu. Malo pomogne ako na MHR vario na bolcu staviš barem 0,7mm šajbicu, kad je kevlar nov čak više, da sjedne remen na bolcnu.
Sve ostalo su ti več drugi napisali. Kad 100x skidaš deklu si na 98% uštelan. A prije štelanja prenosa tebaš imat karb naštelan u "0".
100 skutera, 100 različitih setupa, 100 žena, 200 sisa ;D
FranjoST:
za sad su gore zuti federcici, narucujem sad par sitnica i struju s drugom mjesta neda mi se cekat na skuter attaku, ako mi ne refundiraju struju javim pa vam prodam kad stigne :laughing6:
dal neko zna za torsion control? sad si narucujem s druge stranice i naletim na to
https://www.racing-planet.de/torsion-control-malossi-mhr-for-kymco-honda-gy6-piaggio-p-100449-1.html?backcPathco=5&cPath=6054_43603
jel to dobro sta jel pomaze? i na koju stranu se stavi? mozda vi znate za neki bolji ako ima?
ps: ako znate za kakve sitnice koje nemam mi recite da narucim :laughing9:
dario007:
Mozes nakupovat cijeli internet pi*darija,ali to ti je nepotrebno.Treba lijepo ustelati to sve skupa i da se ti mozes voziti bez brige.
igor.sb:
Vec odavno se vidjelo da se setup slaze bez ideje, al glavno da se ima, tj da se selo divi
Javi u selo da je dosao google
https://www.google.com/search?q=torsion+controller+site:forum.mojskuter.com&client=ms-opera-mobile&channel=new&espv=1&prmd=ivsn&sa=X&ved=2ahUKEwjj4ozZl9DqAhVJzqYKHd6qDKEQrQIoAnoECAoQAw&biw=393&bih=768#ip=1
Kelvar?
Kabron?
Vitnoski?
Fedoro?
Ajd naucio si kak se pise yasuni, cestitam :happy3:
Umjesto te struje od koje nemas koristi, bolje da si ulozio u ovjes i bolje kocnice/disk
FranjoST:
Ej ekipa imamo problem sa strujom MVT, nismo dobili nikakve upute, dal mi neko moze pojasnit kako se to spaja? ne puni akumulator al je ostala jedna zica, ima li neko iskustva sa spajanjem toga? moze par savijeta? hvala
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju