Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Sym jet 50cc gusi se iz cista mira
zajaJTD:
Pozdrav imam problem sa sym jet 50cc naime skuter je kupljen prije par dana nije dugo vozen regler pregoren uglavnom neko je skuter radio i ostavio tako nedovrsen napravim regler svjetla zmigavce sve karburator ocistim vakum pumpu, filter novi, svjecica, bonbina, lulica, skuter ide fino i iz cista mira ostane bez gasa i onda popustim gas i nastavi radit i onda opet poslije koje sekunde pocne primat gas mjesavina pravljena direkt uljna pumpa radi skuter pali i na kurblu i alnaser nov akumulator ako imate koju ideju do cega bi moglo bit molio bi za pomoc
Unaprijed se zahvaljujem na odgovoru lijep pozdrac
PchelaUbica:
Svaki dan jedna te ista pitanja. Najbolje da se sve servira
http://forum.mojskuter.com/index.php/topic,112887.msg1365879.html#msg1365879
zajaJTD:
Prijatelju sve sam pregledo vec 2 dan okrecem forum ne samo ovaj vec google naopako al slabo karburator prestelam radi predjem 5-10km sve uredu i onda iz cista mira ostane bez gasa gubi snagu i onda stane radi na leru minutu i onda opet gas ide iopet minutu dvije radi kako treba i nece
PchelaUbica:
Koja dizna?
Provjeri fals zrak i vakum pumpu
zajaJTD:
Dizna je m4 75 iglica na 2 zubu od zemlje zrak je odvrnut na 1.5 krug na tom mjestu ugrijan skuter ima najvislji ler gas fino radi e jedino nema kupit svjecica ovde nestalo ova br8hs pa sam stavio br6hs imal to kakve veze
Fals zrak sam provjerio tako da zatvorim dovod zraka skuter se odma ugasi vakum pumpa je nesto kao elektronska i bila je prljava pa sam je ocistio i sad super radi gorivo baca ko luda
Da napomenem. Na skuter je serijska masina keihen karburator airbox je fabricki
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju