Tehnički kutak > Napravi sam

Štender skuter?

<< < (2/4) > >>

srunner221:

--- Citat: PchelaUbica - 11 Srpanj, 2020, 22:10:01 ---

--- Kraj citata ---

A imas i ti volje i zivaca... pa nije potrosio 2sec svojeg vremena da googla nego odma tu zica da mu netko sve posta... pun forum takvih padobranaca i onda kad netko i dode ko bi nesto normalno i napravio ga se stera u rodni kraj jer je svima pun kufer... ko i onaj kj mu majstor slaze replicu ali tu mu se sve treba napisat... pa je*** i njega i majstora a tako i ove zbrlje.

PchelaUbica:
Upravo to. Dobro kazes , dode i normalnih ljudi pa eto najebu bzvz.
Al ovaj tuning mi je zanimljiv drug jer ima jaku granu sto odsijeca :D uvijek ima neke saljive fore

srunner221:
A ako je do jake grane onda je to sasvim okei i razumno... Ali fkt mslm ne pisem vec jako dugo tu nista, samo otvorim kad mi je dosadno i procitam sta ima... i vecinom isti stalno i tocno vidis da nije utrosio pola sekunde svojeg vremena da nade inf... pa ja da ti pokazem svoju povijest zadnjim par dana ( nesto me zanima oko setupa) osto bi paf... a ne ovi tulipani.. kuzim ja pitat i sve.. boze moj svi pitamo ali daj si malo truda prije toga...

Tuningscooter:
Momci grana jaka je u pitanju odsijeca previse😂daj brate pcela me ovde razumije samo haaaaahahah

PchelaUbica:

--- Citat: srunner221 - 11 Srpanj, 2020, 22:35:15 ---A ako je do jake grane onda je to sasvim okei i razumno... Ali fkt mslm ne pisem vec jako dugo tu nista, samo otvorim kad mi je dosadno i procitam sta ima... i vecinom isti stalno i tocno vidis da nije utrosio pola sekunde svojeg vremena da nade inf... pa ja da ti pokazem svoju povijest zadnjim par dana ( nesto me zanima oko setupa) osto bi paf... a ne ovi tulipani.. kuzim ja pitat i sve.. boze moj svi pitamo ali daj si malo truda prije toga...

--- Kraj citata ---

Bogami da , em se vrte jedna te ista pitanja koja su na forumu bila 200 puta, em pitanja za koja ti je dovoljno upisat isto to u google i izbaci ti odmah sta trebas.
Sta je je , svi smo na pocetku bili i dezinformirani i svasta al takvih pitanja glupih nije bilo. Uviejk se trudis da sam probac naci sve i uvijek nades.
Al ne ovi padobranci se jos naljute kad im odbrusis i kazu onda forum oso u k**ra* hahaha . Pa ono de me nemoj jebat

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju