Tehnički kutak > Garaža
Peugeot Jet Force 50 TSDI - ce n'est pas un gaspillage
Corector:
Daniel je prokuzio o cemu se radi, jer smo se konzultirali u pocetku dok je zapeo za svog Jeta. Kad shvatis da skuter iz 2003 moze i dan danas voziti bez greske s OEM dijelovima, dakle iz 2003. godine i nastaviti ce jos dugo jer ti dijelovinisu porozni danas, a kvalitetniji su od sve i jednog novog danasnjeg dijela jer su tada jos radili stvari da traju, i da ga prci par sitnica koje se daju apgrejdati i napraviti da traju, onda ti je sve jasno. Jer 90% dijelova se prakticki nikada ne kvari :)
Tko skuzi to i udje u igru, navozati ce se.
Samo mi nije jasno zasto ti je cvikao, jer mehanika mora trajati, a to se zna desavati na njima, sad je pitanje zbog cega, mozda stisnu ono crijevo od uljne kad vracaju sjedalo. Nisam ih dovoljno istrazio, a ovaj je iznutra kao nov, jer sam mu karike zamjenio.
Steta je sto zanemariv broj, prakticki nula ljudi koji vole imati sve konce u rukama, posjeduje takve skutere, tada bi se sve znalo.
Corector:
Evo uspio sam ga rijesiti. Za 3700kn, ne postoji ocuvaniji skuter za te novce.
Nakon sto su me extremno izjebali , sasvim slucajno je otisao braticu. Probao i bez rijeci ga uzeo. Samo cu ugraditi prekidac da ne bi nakon 2 tjedna stajanja ubio aku, jer su francuski genijalnci ugradili rastrosan immobilizer.
E da, odjavljen skuter vs regan, skida cijenu za barem 16 tisuca eura dole.
PS kad sam skinuo cijenu na 4 soma, poceo je veci interes glede zamjena za polovne holendere s cisterne od cistoce, ali cim je bratic rekao da kupuje, zbombardirali su me jer je Marfijev zakon, kako drugo nego extremno, proradio, usijao se telefon, a bateriia potrosila. Ko ih jebe kad se cigane.
Nisam nista zaradio, jer ipak je to francuz. Ali ga jesam popravio i uredio u detaljima. Cilj mi je bio podruziti se s ovim skuterom jer ga nikako nisam mogao uloviti.
matijabb:
peza izgleda booomba,da si ga malo prije prodavao i da si blize sigurno bi doso pogledat umjesto onog derbija... :sad1: :sad1:
Corector:
Da znam, to mi svi govore cim je skuter prodan.
Trenutno je na bubnju Elystar TSDI s original vertikalom AC i Aprilia SR morini karb.
Pa da zapjevamo:
Daniel jet:
:crybaby2:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju