Tehnički kutak > Garaža
Peugeot Jet Force 50 TSDI - ce n'est pas un gaspillage
Corector:
Iz iskustva znam kad su mi takvi dosli, uvijek bi zapeli za skuter, jer je jedini ispeglan do detalja, i onda se tako cigane da to nisu istine, i onda na kraju kad se iscigane, traze jos 100kn za srecu, za rentanu prikolicu ili slicno. Ne kupe ga jedino u slucaju ako fakat nalete na neku priliku...
PS danas sam vidio lika na istom ovakvom Jetu s koferom, dosta je zmazan, sto znaci da se vozi :D
Corector:
Francuskoj šugi spuštena cijena za 200 eVra. Nitko živ osim jednog kaj je nazvao pogresan broj nije nazvao.
Klasika.
matija84m:
Da nije smjesno bilo za plakat.
Pusti ga neka stoji
Corector:
Jos spustam cijenu, raspoloziv sam za pregovore. Ali cisto da odj**** ove smralete sto me jebu preko telefona svaki po 15 minuta x takvih 20 dnevno je standard.
Ajmo, j#bote pa skuter je full u originalu i do detalja je na mjeartu, nista puknuto niti sjebano.
https://www.njuskalo.hr/skuteri-do-50/peugeot-jet-force-50-tsdi-49-cm3-oglas-31917102
mic:
Žalosno je kad vidim kakvi se krševi brzo i skupo prodaju, a ovaj pežojac što izgleda stvarno uredno na slikama stoji ovako dugo na oglasu za skroz oke pare :sad3:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju