Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Pia pravi probleme, 'gusenje' kad je zagrijan
Pulss:
--- Citat: matija84m - 08 Srpanj, 2020, 15:09:07 ---Blokada na variomatu je najgora opcija. Unistava masinu jer nepotrebno ide u okretaje i tako. Sad me ne cudi zasto se karike mjenjaju na 15tkm
Zamisli kako je toj masini kad juris nizbrdo i kolko se nepotrebno vrti.
--- Kraj citata ---
Isto san in reka, al nece da skinu jer se boje da neki od turista ne padne, pa kad bude pitalo kako si isa 60-70 na skuteru koji nesmi priko 50, da ne bude sranja.
A sta turisti rade tim skuterima i kako ih siluju je prica za sebe.
dario007:
Jedina opcija je sprijeciti odlazak u velike okretaje.Tanja blokada i suzenje na grani auspuha.
Na jednom se poigrati i onda prekopirati na sve ostale.Mozda cak i piksa na sajli gasa...
Znam da je meni nrg mc2 sa piksom na variomatu i sc22 dolazio do 12000rpm.Pa to ubije masinu u kratkom roku.
Pulss:
--- Citat: dario007 - 08 Srpanj, 2020, 16:07:15 ---Jedina opcija je sprijeciti odlazak u velike okretaje.Tanja blokada i suzenje na grani auspuha.
Na jednom se poigrati i onda prekopirati na sve ostale.Mozda cak i piksa na sajli gasa...
Znam da je meni nrg mc2 sa piksom na variomatu i sc22 dolazio do 12000rpm.Pa to ubije masinu u kratkom roku.
--- Kraj citata ---
Piksa na sajli gasa bi imala smisla kad na skuter nebi sili muz od zena, svaki po 120kg i isli uz brdo od 25% nagiba, pa sa 70% gasa ne krenu sa mista. Takvi su i satrali skutere.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju