Tehnički kutak > Garaža

MalaMuti F15 by Challenbeen

<< < (4/8) > >>

zvonkec92:
Bitno da nije nigdje udubljen udaren i tak, hrđa je najmanji problem

challenbeen:

--- Citat: zvonkec92 - 10 Srpanj, 2020, 11:40:35 ---Bitno da nije nigdje udubljen udaren i tak, hrđa je najmanji problem

--- Kraj citata ---

Evo pa zaključi sam. Ima nekih tragova manjih udubljena naprijed na grani jer je preko njega išla kajla kako se pokušavala stavljati opruga centralnih nogara :D

zvonkec92:
A stetaaa neko je vec izvadio katalizator iz njega, bas sam htio takav oem spuh da sve bude tvornicki... Svejedno nije u losem stanju dao bi se ljepo urediti ali bi ja ipak da spuh ima katalizator. Svejedno hvala za slike :)

challenbeen:

--- Citat: zvonkec92 - 11 Srpanj, 2020, 00:20:09 ---A stetaaa neko je vec izvadio katalizator iz njega, bas sam htio takav oem spuh da sve bude tvornicki... Svejedno nije u losem stanju dao bi se ljepo urediti ali bi ja ipak da spuh ima katalizator. Svejedno hvala za slike :)

--- Kraj citata ---

jbg da, nije loš auspuh, super je.. i ne znam tko ga je vadio, to je bilo prije 2012.ste godine kad je zapušten :D

challenbeen:
nažalost, prodan skuter u Biograd jučer. Malo mi je bilo žao, ako išta voza san ga po Biogradu malo što mi je i bila želja... Čovik uredno platio koliko sam tražio, te sam mu dao sve djelove sa njime osim novih šarafa koji nikad nisu ugrađeni u njega :D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju