Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Šta bi mu moglo biti?

<< < (13/39) > >>

boky 007:
E jbga nadam se da ima i dobrih duša koje če me uputit u probleme

balki:
U problem si se uputio sam, tu mozda naidjes na rjesenje :headbang:
S obzirom na opis ti nevjerujem da je aku dobar. Stavio novi? Probao preko kablova spojit na auto?
Kazes da ne radi truba koje nema. To zna bit jedan od razloga da ne radi. Pokusaj pribavit i instalirati trubu pa mozda pomogne.
Za pocetak sa neta skini user manual i repair manual pa provjeri zarulje, releje i osigurace za pocetak. Kreni obrnutim redosljedom od ovog kako sam napisao.
Srecom je zima pa.ces do proljeca to sve slozit polako i sve naucit.
Sretno

boky 007:
Hvala na odgovoru, nisam probao upalit preko kablova, a za rrubu nisam siguran dal je uopče ima, pretpostavljam da su ta dva đeka naprijed od trube, kad dođem s posla uslikam. relej je nov. Uglavnom probam sa novim aku ili ga kresnut na auto

NightWalker:
Runner SP50 (2007, dellorto 17.5 el čok), radi odlično i sve ali jednom ga pogodi da neće upalit da ga ubijes, svjecica je mokra i baca iskru makar stavio i drugu, gorivo ide jer od kurblanja i pokušavanja izlazi na blokadu od auspuha, spuzva filtera zraka oprana, čok novi sam narucio ali je*** pošta dok dodje 100 godina, u večini slučaja pali bez problema...skoro 4 mjeseca nisam ga palio u drugom mjesecu upalio je iz trece na gumb...5. ili 6. put u zadnje 2 godine da ga pukne nekad da nece upalit nikako, brijem da ga sutra probam da bi upalio  :dontknow:

stipe:
Bobina 99.9999999999999 posto

Bar meni u 3 slucaja bilo

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju