Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Šta bi mu moglo biti?
rs50e9:
--- Citat: luna500rr - 06 Srpanj, 2020, 07:57:38 ---ja bi prvo gledao čep od rezervara, nikad ne znas :dontknow:
--- Kraj citata ---
to se i meni desilo na ditechu, skinuo sam cep spustio sic i tako se vozio(cep sam bacio naravno)
jedino tad nije trokirao
prvo se prolije malo benzina u bunker i okolo po plastikama al brzo ishlapi
nakon toga ulio injection cleaner i sve probleme sam rjesil, niti je trokirao niti se izljevao benzin.
sad vidim da ocigleno nisam jedini koji je imao problema s Čepom
rs50e9:
--- Citat: Corector - 06 Srpanj, 2020, 15:47:32 ---Slobodno napisite svoja pozitivna iskustva s francuzima jer sam neki dan nasao zaboravljenog Jet Forcea u steku kojeg sam opremio i pripremio za prodaju, veoma je dobar i uscuvan.
Evo meni Pezo Elystar stoji vec 3 dan na istom mjestu i sve je u redu dok se susi ona diht masa na rezervaru sto sam je razmazao.
--- Kraj citata ---
hahahaah jucer sam isao zgb-biograd, i isti dan natrag u zgb. cca 4 francuza stoji u 3traci taman dizali haube, a na slep sluzbi sve francuzi i jedan bmw e46benzinac(zacudilo me to) noviji gori ko sibice pogotovo ak se ne servisiraju (ocekivao sam noviji dizel na slepi)
matija84m:
Koj? Francuz? Ma dobri su to auti. Bit ce da lik ostao bez goriva ili tako nesto. :laughing7:
robyakarider:
raspadne se plovak i onda ne pokazuje :icon_biggrin:
Corector:
Vozila s DPFom koja se zapale vs oni sto gore i bez DPFa.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju