Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Šta bi mu moglo biti?
ArminMaglaj89:
Pozdrav...
Imam Keway Matrix 150 ccm
Motor je bio kod majstora u motoru je novi CDI, Regler i Bendix
Javio mi majstora da je motor gotov ja sam otišao po motor u motru je bio akumulator 3amp privremeno dok je bio kod majstora da ga može paliti jer jedan mi je crkao pa sam imao samo taj od 3amp i majstor rekao da može paliti na taj akumlator al da mu je pomažem sa kurblom dok ga palim tako sam i radio kad sam došao kući reko hajd malo vožnje ja na taster neće motor i upalim ga kako mi je rekao majstor da mu pomognem sa kurblom i poslije ga ugasim i zakuje mi kurbla neće ni gore i dolje spustim se sa motor niz brdo do jarana da ubacim jači akumulator samo je vrtilo u prazno onda ja jaran rekao da radi kurbla al nije radila onako kako treba raditi nego samo propada kad kurblam ne izlazi zrak na auspuh ništa znači kurblam u prazno bukvlano onda sam spojio na kablove motor ni tada nije htio samo je vrtio u prazno ako može bilo kakva pomoć šta bi moglo biti nisam otvarao deklo ništa nisam dirao
I gledao sam struju na svječici ima struju al mi je svječica suha kad kurblam ima slabiju kompresiju ali mogao bi upaliti dok kad palima na čok ima extra dobru kompresiju sad me zanima zašto nema dovod goriva do cilindra karburator sam očistio
du_vlaho:
i moj ima ekstra dobru kompresiju kad palima na čok
Je ovo prvi april? :notworthy:
ArminMaglaj89:
Nemoj biti glup neko ima motor 5 godin a neko ima 1 mjsec ako imaš šta pametno napiši i tjt
du_vlaho:
Cijeli post ti je jedna rečenica. Kako misliš da će te netko shvatiti i pomoć ti kad ne znaš napisati što te muči :laughing7:
Zašto ne pitaš majstora il jarana što mu je? Svi bi se `ebali bez 5 kinti u džepu i glumili majstore.
Za početak provjeri vakuum ventil. Probaj izvadit svjećicu i špricnut malo benzina unutra, zavit i vidjet da li daje znakove života
dario007:
Decko bude se odmorio 5 dana, pa ce mozda pametnije. :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju