Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Šta bi mu moglo biti?
AgilityR12_:
--- Citat: Poggiali - 13 Lipanj, 2022, 23:27:33 ---
--- Citat: AgilityR12_ - 13 Lipanj, 2022, 14:01:58 ---Pozdrav, imam Kymca Agilitya 50cc, od nedavno mi se javio problem kod paljenja, na kurblu pali bez problema, kada pritisnem dugme za paljenje anlaser nekad okrece jako sporo a nekad se čuje samo klik, spojim skuter preko kablova na auto i vrti ko lud, otišao sam da mi provjere akumulator kažu da do akumulatora nije jer je ispravan, ne treba ga punit.
--- Kraj citata ---
Uzmi voltmetar i nek ti neko drzi probe na polovima akumulatora dok verglas, pa vidi na kolko pada. Aku moze pokazivati na punjacu da je pun i da sve jedno ne valja.
--- Kraj citata ---
Stavio nov akumulator sa drugog motora opet isto, jedva da okrene. Probao sa svojim akumulatorom upalit drugi motor, pali bez problema. Sta je sljedece, regler?
balki:
Regler nema ništa s time. Ak je aku i relej dobar onda provjerit alnaser.
robyakarider:
pa promijeni regler pa vidi onda
ili das nekom ko se nesto kuzi
zagi988:
Na sličnu temu, skuter puni aku sa nekih 11.7V. Regler stavim novi, opet isto. Kaj još? Su namotaji fucked maybe?
matija84m:
Moguce da su namotaji u prekidu.
Meni jednom pukla zica u zavojnici, ali je bila na vidljivom mjestu u prekidu pa sam brzo naso problem. Isto tako moze i neka druga zica bit u prekidu da nemas punjenje.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju