Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Šta bi mu moglo biti?

<< < (3/39) > >>

matija84m:
Kojim padobrancima?
Nema ovdje takvih uleta :toothy12:

PchelaUbica:
Korektore kad lijepo tako pitas eto nije mi problem uopce odgovorit i ako treba pokazat i doci cu ti kuci sve cu ti napravit i to za dzabe ne sekiraj se i jos cu te nahrant i napit i bit cu na telefonu kontak SOS br1 ako u sred noci te potera srat samo me nazovi i javvi se nije nikakav problem

balki:
Svakako provjeri dali ti je dobar smjer guma. Neki to znaju zanemariti al vjeruj mi nije isto. Ako je krivo guma nezna "jel' si o'šo il' se vraćaš"! :headbang:

TopPerfomance4:
Samo obavezno stavi jaku granu i stavljaj 2 dcl 2t ulja u pun tank benzina gljivu obavezno

Corector:
Gle, ak se mislite zezat, onda stvarno niste fer. Nisam ni trazio na internetu nego su mi upisali ovaj link i stisnuli, i cuo sam da ovdje puno toga znate, i bio bih zahvalan ako bi mi netko pomogao jer ja nemam vremena utipkati u google.
Morate imati razumijevanja da ja nisam iz generacije koja istrazuje, nego koja je iskljucivo programirana da samo konzumira posto smo navikli da nam je sve servirano, i jos ako biste mi mogli pomoci bio bih zahvalan. I ako moze to malo brze, hitno mi je, al stvarno.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju