Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

P:Đir po rakitju s e-kipom

<< < (13/80) > >>

2TDottore:

--- Citat: dhorvat2 - 28 Listopad, 2008, 13:13:14 ---A meni zaželite sreću da do subote složim svjetla i ležajeve volana na Aeroxu i eto i mene sa "pilom".  :drunken_smilie:

Hebo vas sljeme, kaj nebi malo za promjenu išli gledat naše lepe Samoborske brege? @Malaguti ima već celu rutu splaniranu! Čak ni ja neznam sve te ceste kud nas misli pelat! Sljeme već znamo napamet.  :icon_scratch:

--- Kraj citata ---

ta ti je dobra.I ja sam za samoborske brege.Zovi ak trebas pomoc oko slaganja motora ak mislis da neces stici do subote. :icon_thumright:

dhorvat:

--- Citat: 2TDottore - 28 Listopad, 2008, 13:30:01 ---ta ti je dobra.I ja sam za samoborske brege.Zovi ak trebas pomoc oko slaganja motora ak mislis da neces stici do subote. :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Gle, sve kaj je bilo u banani smo raskopali... Slaganje svega toga i žica je čas posla, a plastike bude staljal ko ih je i vadil  :toothy3:

Možda budem i ja da se naučim, al ak se @Malaguti ponudi da ih bude složil za 3 minute kak ih je i raskopal onda mu dajem čast  :toothy3:

Čovjeće, sad bude sve u nuli (vilice...), moram pazit da se negdi ne razbijem  :toothy9:

Tomma:
Mozda vam se i ja pridruzim :icon_thumright:

180fxr:
Ajde tomma nemoj mozda nego sigurno..U 13 h budi kod kingcrossa..  :icon_thumright:  Dottore meni dijelovi dolaze u petak oko 11.. tak da cu morat to sam napravit.... A sto se tice sljemena.. vec sam rekao nakon sto pojedemo kremsnite idemo di se dogovorimo....  Sto se mene tice mozemo i na brege.... Ma di god samo da nas ima....  :headbang:

malaguti f12:
ja mislim da ce doc i moja bivsa ditechica a kaj vele za vrijeme u sub

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju