Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
P:Đir po rakitju s e-kipom
Bruno1990:
--- Citat: 180fxr - 03 Studeni, 2008, 17:04:42 ---Ma dofurat cemo mi jos... Al za mene pripremi soka.. je ne pijem :laughing9: ma oce nas k... doc 10... ko ce doc?? dottore, mozda malaguti ak ce moc tak kasno s motorom..Fic ak mu kosovac bude gotov al opet brijem da i on nece smjet motorom tak kasno, Cicak i ja sigurno hhh... Mislim oce to bit navecer ili???
--- Kraj citata ---
..doci ce i fic..rekel je..haha..
kaj navecer..ja sam to mislil radit u 12.00 tocno u podne..hahaha..pa nravano da je navecer..od pol 22 do po 10 ..haha.. :jerk: :jerk:
180fxr:
ili ce bit podnevni tulum??? buahaha... a mogli bi jos bolje posto ti je rodendan a mi smo uvijek gladni da mi dodemo vec oko 8 pa bacimo i neki rostilj.... ti kupis meso pa ak su pare problem ak nemas sad bas previse mi ti damo kad dodemo.. i nakon sto se najedemo onda pijemo na tvoj racun....
Bruno1990:
--- Citat: 180fxr - 03 Studeni, 2008, 17:08:37 ---ili ce bit podnevni tulum??? buahaha... a mogli bi jos bolje posto ti je rodendan a mi smo uvijek gladni da mi dodemo vec oko 8 pa bacimo i neki rostilj.... ti kupis meso pa ak su pare problem ak nemas sad bas previse mi ti damo kad dodemo.. i nakon sto se najedemo onda pijemo na tvoj racun....
--- Kraj citata ---
..ma to je navečernji tulum...hehe..najedi se doma i dodi pit.. :binkybaby: :toothy10: :toothy10:
180fxr:
Ma znas da ja nemam doma za jest.... a probat cu nesto iskemijat da nazicam za neko peceno pile... Ima ko sta para???? :laughing9:
R@kija:
AJMOOOOOO SVI U SUBOTUUU KODDDDDDD BRUNE1990 NA PARTYYYYYYYYYYYY :occasion14: :occasion14: :occasion14: :occasion14: :occasion14: :cugaa: :cugaa: :cugaa: :cugaa: :cugaa: :cugaa: :cugaa: :zivili: :zivili: :odlicno: :odlicno: :odlicno: :bacva: :bacva: :bacva:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju