Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

P:Đir po rakitju s e-kipom

<< < (67/80) > >>

Lav:

--- Citat: 2TDottore - 03 Studeni, 2008, 08:24:54 ---
--- Citat: dhorvat2 - 03 Studeni, 2008, 08:05:23 ---
--- Citat: Poggiali - 03 Studeni, 2008, 00:50:38 ---Heh, očem i drugi put bar koji 4t pravit društvo, a ne ove zujalice, ko da se sam vozim, sa komarcima  :laughing6:

--- Kraj citata ---

Gle to kaj se najjače čuješ nemora značit da si bil najbrži!  :icon_tongue:

Al j#biga, bil si najbrži  :notworthy:

Nadam se da Lav kad razradi motor nebude zadnji više  :toothy3:

--- Kraj citata ---

ma Poggy je car.Jedan od rijetkih sa kojima mi se stvarno gust vozit. :notworthy: A kaj se tice lava morat ce malo bolje naucit tehniku voznje mita jer da se vozio u 4. na pol gasa sve bi nas ostavio bez problema.  ::)

--- Kraj citata ---
Oprosti , ali moram ti rec previše filozofiraš , nebih dalje da ne bukne smatram da dobro vozim , i da jako dobro znam tehniku to kaj ti misliš da  nije nebih komentirao .....
Btw pa i vozio sam jednim dijelom 4, 5  ma kaj  ti got rekao , i da  a kud mi s žurilo??
Fino laganica i sve super bilo meni barem , e drugi put nebum zadnji hehehhehe......
Da se ne prica.. :)
Namjerno sma tak vozio , kak sam vozio , i kaj falilo niš....
Drugi puta bu suprotno....

180fxr:
Daj i bolje da se sporo vozio... da ga je vrtio ostao bi bez goriva tam u onoj pripizdini poslje bregane.. a sta bi onda???????     I da..da se ne svadate ja sam bio najbrzi...  Sve dok nismo vidjeli policiju pa smo pustili malo dottorea da se kurci....   :hello:

dhorvat:

--- Citat: 180fxr - 03 Studeni, 2008, 13:28:43 ---Daj i bolje da se sporo vozio... da ga je vrtio ostao bi bez goriva tam u onoj pripizdini poslje bregane.. a sta bi onda???????     I da..da se ne svadate ja sam bio najbrzi...  Sve dok nismo vidjeli policiju pa smo pustili malo dottorea da se kurci....   :hello:

--- Kraj citata ---

Čujem da jedino kaj je brže propuhnulo uz onu murju su bile misli kroz tvoju glavu: "Isuse, pa ono je bila murja!!  :o"  :toothy9:

Dottore je po zavojima najveći majstor od svih nas! Ja sam definitivno bil najsporiji po zavojima radi guma al to ćemo kroz koju godinu sredit (kad se ove Save potroše) sa jednim parom Briđstonica  :icon_thumright:

Još uvijek ne mogu zamislit Poggijevu facu kad je bil na sredini save  :icon_tongue:

Poggiali:

--- Citat: dhorvat2 - 03 Studeni, 2008, 14:04:15 ---
--- Citat: 180fxr - 03 Studeni, 2008, 13:28:43 ---Daj i bolje da se sporo vozio... da ga je vrtio ostao bi bez goriva tam u onoj pripizdini poslje bregane.. a sta bi onda???????     I da..da se ne svadate ja sam bio najbrzi...  Sve dok nismo vidjeli policiju pa smo pustili malo dottorea da se kurci....   :hello:

--- Kraj citata ---

Čujem da jedino kaj je brže propuhnulo uz onu murju su bile misli kroz tvoju glavu: "Isuse, pa ono je bila murja!!  :o"  :toothy9:

Dottore je po zavojima najveći majstor od svih nas! Ja sam definitivno bil najsporiji po zavojima radi guma al to ćemo kroz koju godinu sredit (kad se ove Save potroše) sa jednim parom Briđstonica  :icon_thumright:

Još uvijek ne mogu zamislit Poggijevu facu kad je bil na sredini save  :icon_tongue:

--- Kraj citata ---
Bolje da si zamisliš moju facu, kad sam prvi s full gasom šišnul pored drotova kaj su stajali uz cestu, samo smo se pogledali  :toothy9:

180fxr:
Ma to su oni granicni.. nece oni nista...   Oni paze da ovakvi kao pogi i efz kao sto su presli savu ne prelaze preko potoka za sloveniju...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju