Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
P:Đir po rakitju s e-kipom
Poggiali:
ma ja bi stavio zadnji kotač od vxr-a u savu, i gass :toothy10:
dhorvat:
Žal mi je ko pesu kaj nisam to videl kad su išli prek save :'( :'( :'( :sad1:
Ja šlepal lava i hoću malo ubrzat, stisnem gas i digne me na zadnji! :toothy11: Lav se okrene i pita: "Kaj ti radiš??" A ja reko Niš, niš :toothy3:
Poggi, preživel si to i nadam se prevladao strah jer si imal vatreno krštenje! Ovo je jedan od najopasnijih slučajeva i da je vodostaj za 10 cm viši, skela se zatvara! :toothy3:
Drugi put dođite kad bude sava "mala" :icon_thumright: Jel puno brže tuda nego okolo?
Budem i ja svoje slike stavil gore
Lav:
--- Citat: dhorvat2 - 02 Studeni, 2008, 23:12:52 ---Žal mi je ko pesu kaj nisam to videl kad su išli prek save :'( :'( :'( :sad1:
Ja šlepal lava i hoću malo ubrzat, stisnem gas i digne me na zadnji! :toothy11: Lav se okrene i pita: "Kaj ti radiš??" A ja reko Niš, niš :toothy3:
Poggi, preživel si to i nadam se prevladao strah jer si imal vatreno krštenje! Ovo je jedan od najopasnijih slučajeva i da je vodostaj za 10 cm viši, skela se zatvara! :toothy3:
Drugi put dođite kad bude sava "mala" :icon_thumright: Jel puno brže tuda nego okolo?
Budem i ja svoje slike stavil gore
--- Kraj citata ---
Istina!Dhorvat hvala , ti puno za to šlepanje puno , da ja reko nemam goriva na pumpu cu i reko ma aj ima do tam ima , ima i et sam najedmaput motor se krene razvrtavat ja ga brzo zgasim i odma sma znao nema goriva , u rezervaru heh dešava se ,.....
dhorvat:
--- Citat: Lav - 02 Studeni, 2008, 23:16:12 ---Istina!Dhorvat hvala , ti puno za to šlepanje puno , da ja reko nemam goriva na pumpu cu i reko ma aj ima do tam ima , ima i et sam najedmaput motor se krene razvrtavat ja ga brzo zgasim i odma sma znao nema goriva , u rezervaru heh dešava se ,.....
--- Kraj citata ---
Nema na čemu, i drugi put :icon_thumright:
Nisi prvi kojeg sam šlepal (više gural nego šlepal :icon_scratch:)... Vozil si se s tak malo gasa i motor ti je 7,7 litara na 100 trošil ???
To je fakat puno! Kolko kvragu troši kad se ganjaš? :toothy11:
Lav:
--- Citat: dhorvat2 - 02 Studeni, 2008, 23:24:56 ---
--- Citat: Lav - 02 Studeni, 2008, 23:16:12 ---Istina!Dhorvat hvala , ti puno za to šlepanje puno , da ja reko nemam goriva na pumpu cu i reko ma aj ima do tam ima , ima i et sam najedmaput motor se krene razvrtavat ja ga brzo zgasim i odma sma znao nema goriva , u rezervaru heh dešava se ,.....
--- Kraj citata ---
Nema na čemu, i drugi put :icon_thumright:
Nisi prvi kojeg sam šlepal (više gural nego šlepal :icon_scratch:)... Vozil si se s tak malo gasa i motor ti je 7,7 litara na 100 trošil ???
To je fakat puno! Kolko kvragu troši kad se ganjaš? :toothy11:
--- Kraj citata ---
Buhahahhaha , neznam možda je ovaj lago kolko je nasuo goriva u rezervar neznam iskreno to je puno da i vozio sma lagano moram heh makar sma ovaj negdje i pretjerao.. :icon_biggrin: :icon_biggrin:
Troši 7 do 7 i pol kad s eganjam isto mjereno!
Nije to meni puno , hehehheh niš za mene .....
Tak da ovo mi malo niej jasno da...
Btw dhorvat pogledaj avatar mi... ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju