Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

P:Đir po rakitju s e-kipom

<< < (53/80) > >>

R@kija:
eo da kazem i ja:ovaj roxxx od dhorvata ide preeeeeeeeebolesnooooo...motor je zvijer...dobro ustelan ...malo je izgreban al nea veze...reko da ce ga pofarbat koji dan u rozo... :toothy3: :toothy3: :toothy3: :toothy3: :toothy3: :toothy3: :toothy3:

dhorvat:

--- Citat: Bruno1990 - 02 Studeni, 2008, 01:00:38 ---..hehe..evo i jedna umjetnicka od ( dhorvat2 ) ...hehe  :happy3: :frajer: :toothy11:
http://www.imagesforme.com/out.php/i208376_DSC02503.JPG

--- Kraj citata ---

Kaj si moral to stavit na internet  :sad1:
 :toothy3:

--- Citat: rakitje00 - 02 Studeni, 2008, 01:06:12 ---eo da kazem i ja:ovaj roxxx od dhorvata ide preeeeeeeeebolesnooooo...motor je zvijer...dobro ustelan ...malo je izgreban al nea veze...reko da ce ga pofarbat koji dan u rozo... :toothy3: :toothy3: :toothy3: :toothy3: :toothy3: :toothy3: :toothy3:

--- Kraj citata ---

daaaa, samo kaj krila ne dobije  :drunken_smilie:
Još bude ekipa pomislila da ide jače nego neki race kit  :frajer:

Rozo...da... s narandžastim točkicama  :angry7:

dhorvat:
BTW. Jel neko zna jednostavno napravit distancer za zadnji amortizer? Treba mi jer se često vozimo dvoje i na ležečim policajcima mi ZX zna postrugnut i to dosta...

Bruno1990, ti si neš pričal da ga imaš... Kolko vam je trebalo vremena da to sklepate?

R@kija:

--- Citat: dhorvat2 - 02 Studeni, 2008, 01:40:59 ---BTW. Jel neko zna jednostavno napravit distancer za zadnji amortizer? Treba mi jer se često vozimo dvoje i na ležečim policajcima mi ZX zna postrugnut i to dosta...

Bruno1990, ti si neš pričal da ga imaš... Kolko vam je trebalo vremena da to sklepate?

--- Kraj citata ---
on je uzo onaj sa SA str8...

Poggiali:
Horvatov ide super rox, al moram reč da i  od Slowa ide prejebeno, još si bi roxa sad kupil  :headbang:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju