Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

P:Đir po rakitju s e-kipom

<< < (24/80) > >>

180fxr:
S Svenom nas je 6... Sad je pitanje dal ce Lavu Cagiva bit slozena ak bude,a reko je da bi trebala bit u petak  on ide...  I sad Bruno je reko da ide al nema ga na forumu... Fic ti imas njegov broj aj nazovi ga.... 

A fic nema veze sto ti je to otislo....  Mozes s nekim frendom na xt-u ili sendi doc?????

2TDottore:
ja sam isto ziher ak se nekaj u medjuvremenu ne pokvari. :toothy3:

dhorvat:
Ja ću dorivat motor samo da kiša ne pada  :toothy3:

fic:

--- Citat: 180fxr - 30 Listopad, 2008, 09:41:24 ---S Svenom nas je 6... Sad je pitanje dal ce Lavu Cagiva bit slozena ak bude,a reko je da bi trebala bit u petak  on ide...  I sad Bruno je reko da ide al nema ga na forumu... Fic ti imas njegov broj aj nazovi ga.... 

A fic nema veze sto ti je to otislo....  Mozes s nekim frendom na xt-u ili sendi doc?????

--- Kraj citata ---

Bruno ti ide sigurno, on nemoze na forum jel ide preko laptopa na internet, a prije je isao preko kompa pa nezna sifru sada. ;D

A kaj se tice dal cu dolaziti, to moram vidjet, dal uspijem nekog nazicat da se prikrpam ::) :'(

2TDottore:

--- Citat: dhorvat2 - 30 Listopad, 2008, 10:40:15 ---Ja ću dorivat motor samo da kiša ne pada  :toothy3:

--- Kraj citata ---

nadamo se da nece kisa padat.dosta mi je kaj me nocas u pol 3 ujutro tak prala kisa od savskog mosta do doma da to nije bilo normalno a ja budaletina se jos vozim full gas da cim prije dodjem doma i sad moram prat motor od blata.. :uff:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju