Tehnički kutak > Injection
Sta se desi kad ste dosadni ko proljev i stalno zovete na telefon KAD CE KAD CE
Corector:
Znaci napusite se kurca svi vi koji volite vrsiti presing.
j#bo ti bog mater kad te netko zove 20x jel gorovo jel gotovo, ma.mrs j**** ti mater u usta.
Nista ovo ne bi bilo cudno, da ovo nije bio poslijednji korak, dotezanje svijecice.
I da nikad od 2003 godine nije bio na servisu, ma mrs vise ne radim jebene leseve di imas 20 dana posla jer nikad nije bio odrzavan.
robyakarider:
zato sam ja odavno odustao od popravljanja skutera :toothy12:
i onda ti hebu sve po spisku ako im uzmes vise od 200kn
Corector:
To je ostalo valjda od doba Tomosa, te njihove tarife...
Evo ja samo da izdrkam jos onoga od 2 mjeseca na kojem je svaki dio sjeban i amen.
Najgore mi je kad se namucis ko isus, i onda ga ispjeskari po makadamu i ode sve u k**ra*, jer sve dobije po picki, a na tebe ide hidro pressing...
PS nazovem da je gotovo, i sad moram cekat barem 2 dana dok se ne snadje za prijevoz, e da, ono sto je miljun posto sigurno, je da ce preko mene pokusati naplatiti taj prijevoz, jer normalno, taj ce mu uzeti od 3 do 5 bulji hehe, klasika da te gledaju kao najvece g#vn%... Ubili mi gust za barem 10godina...
gavranpero:
Meni su ekstra ove teme, u kojima opišeš bliske kontakte sa neandertalcima koji jedino što imaju je sposobnost komunikacije "Kad će, kad će" :toothy10: Takodje me zanima da li kažeš odmah kad bi trebalo da bude gotovo otprilike ili pustiš da nakon par dana krenu sa smaranjem ? :laughing9:
Ja sam recimo 10 dana čekao u servisu da mi zamjene rolnice, naplatili su mi 25€ i rekoh nećeš više. Od tada sam na forumu i sam šarafam.
Corector:
Ima samo jedna mala razlika. U vecini slucajeva se radi o instalerima i deinstalerima, znaci to su osobe koje izvade dio, i ubace novi i kraj price, nema veze sto je tebi trula i probusena spuzva filtera zraka.
Ovo sto ja radim su primjerci iz 2003 godine koji vecinom nisu pipnuti, ili pak ako jesu, a pogotovo ako su vise puta, svaki taj netko je vecinim ostavio traga.
I onda te ceka apsolutno kompletna provjera svega do najsitnijeg detalja, krivo postavljeni dijelovi, podmuklo montirani, ali zlo je i kada kocnice ne rade, pa anlaser, pa je i guma probusena, strunuo auspuh...
Zapravo razumijem zasto misle da je sve u 5min gotovo, jer su navikli na ovaj danasnji tempo instalera koji samo ubace dio i sve se svodi na metodu da drzi vodu dok majstori ne odu, i neprihvatljivo je ista raditi duze od 1h efektivnog rada.
Do sad sam imao jedno 5,6 nemogucih slucajeva koji se non stop kvare, ali bit ce i oni dobri cim dodju u ruke vlasnika koji se bar malo kuzi u skutere oocenito.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju