Tehnički kutak > Garaža
Vivacity 1 50 2T 2000 Grenade
matija84m:
Jbt. Sad imas najbrzu vivu u zg :icon_thumright:
dario007:
Ide perfektno za 50cc vazdušara,dok je bila bacvica bio je malko sporiji od Powera sa ZX-r om i multivarom ustelanog do bola,vjerujem da bi se sad grdo poklali.Lijepo si to ufazio...
Zacvikani:
Ide dobro al nejde niš posebno. Taj ZX na peži donosi minimalno snage. Rekord se vec osjeti kada ga staviš , a yasuni R je top topova. Samo žalosno da je ZX još najkvalitetniji od njih , a yasuni R najveca karoca.
Plusevi i minusi ZX-a na peugeotu
+lagan spuh osjeti se po zavojima da ljepše se naginje naspram bačve
+krajnja brzina je veća , dozvoljava da se ispuše mašina do kraja
+bolji odaziv pri izlazima iz zavoja.
+bolje ubrzanje općenito ali minimalno.
-galama
-rekli bi kolko para tolko muzike. S obzirom da zx dodje oko 1000kn+ ili TT 800kn onda to ne vrijedi za PEUGEOT. Razlika u snazi i nije neka. Vecu razliku sam osjetio Multivar i serijski vario nego bacva i ZX.
-powerband je smješan. Ako govorimo podešavanju u grubo onda Leovince ima dobar powerband jer će vozit i sa 6,5g i sa 7,5g. Neće biti neupotrebljiv na to mislim.
Ali ako želimo da se podesi na max snagu onda ju on razvija u rasponu od 100-200 okretaja. I treba imati dobar osjećaj za to. Dok bačva gura sve rolice kakve god da staviš.
Sve u svemu LEovince na Peugeotu je manji upgrade nego da staviš variomat. Ali ipak je ugrade :)
Preporuka moja je minimalno revers ili rekord na Peugeota ako se ganjaju performanse. Sve ispod toga je bacanje para ako pricamo o novo kupljnim spuljama.
Zacvikani:
Samo premium kvaliteta.
Zacvikani:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju