Tehnički kutak > Garaža

Nrg power 70cc Moj Hulk-ić

<< < (12/18) > >>

dario007:
Evo da se i ja javim,prije svega hvala kolegi Corectoru za preporuke i DNKZ-u na ukazanom povjerenju.

Skuter je dofuran k meni nakon odrađene generalke kod doticnog prijasnjeg majstora.Pa eto da za pocetak krenem od tud.Jednostavno nemam rijeci kojom bi opisao takvo mesarenje i fusarenje.Ne samo da je vratio radilicu sa losim dosjedom nego je i blok potrgao...

Posto je covjek vec platio generalku i dijelove prijasnjem majstoru,to mu je trenutno bila preskupa opcija,pa je odluceno uzeti dijelove koji su bili potrebni za servis i stelanje setupa da to bude kako spada.

Izgubio sam dosta vremena za ispravljanje tuđih gresaka i pronalaženja fuša,kao sto je falš zrak,kriva distanca variomata,nedostatak serafa,neispravne šelne,rucni cok bez gumice itd.Uzeo sam si vremena i polako ispravio sto nije valjalo,preradio airbox kako treba i postelao setup da radi i ide kako treba.

Prerada airboxa

Ciscenje i predihtavanje karba

Nakon sklapanja je nađen i falš,pa je karb ponovno skinut i diht masom zatvoren na plastici koja nije dobro dihtala.Naravno prosli majstor je zatvorio seraf smjese i dignuo iglu kako bi nadomjestio taj visak zraka,sto naravno nije ispravno.

Predihtan

Sređene i postelane sajle koje su bile prenapete i svezane sa jedno 6-7 vezica

Eto i boja nakon ustelanog svega.Nasao ga na 80 dizni,igla 1.zub i seraf smjese na krug i 15min

dario007:
Ubacena harmonika koja je falila na dekl i serafi dekla

Da i karbonske lamelice od Malossia na usis

I skuter spreman na isporuku,na satu je 18050km

Preuzet danas...

Setup
Dr.evo
Yasuni R
Phva 17.5 ID dizna 80 lulica 19mm
Multivar 6.75gr
Ljubicasti centralni
Crni malossi na kvacilu
Karbonske lamelice

aragonY:
Koja je fora s ovim tecnim metalom po bloku iza varia?  :sad1:

SCANIA R500:
... Jesi cupao onaj čep na karbu van.... Ili ga samo izvana namazao??? I moj saraf je zaderan skoro do kraja.... Hmm....

matija84m:
Ali ti nemas cep :dajmenemojj:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju