Tehnički kutak > Tuning skutera

Piaggio NRG base kit upgrade

<< < (2/2)

dario007:
Slazem se

TopPerfomance4:
Još kupi set dizni m6 od polinia(60-78) da možeš to kako treba uštelat dotegnit uljnu pumpu možeš preradit box ali ja ti više preporučam da uzmeš trokutasti box od starijih modela gilere stavit manual čok na karb isto

sokolmaric:
Može netko navesti dimenziju igličastog ležaja koji mi treba? Ima ih raznih veličina i marki poput polini, malossi, top perfomance, rms itd. Razlika u cijeni je neznatna pa bih kvalitetniji neki... Obzirom da radilicu neću uzimat imam lufta za neke druge stvari, uz mhr variomat koji remen da naručim ići da li je ok dim 18.7x8x810 mm i što znači oversize i overrange variomat, pošto je stotinjak eura volio bih uzeti točno koji mi treba, a ima ih dvoje različitih na SA XD
https://www.scooter-attack.com/malossi-mhr-variator-aluminium-piaggio-zip-nrg-m5115644-39.html
https://www.scooter-attack.com/malossi-variator-mhr-team-piaggio-nrg-typhoon-m5112645-39.html

Isto tako neznam koji semering uzet. Za preradu airboxa neznam kako napravit, ako može netko navest što točno naručit treba, mogu potražit airbox od starije gillere ako je to dovoljno. A dijelove za manualni čok neznam gdje potražit, to bi bio fuel tap? Trebalo bi nekako na sajlu to provući na dohvatno mjesto?

TopPerfomance4:
12x15x15 ti je dimenzija imaš polinijev imaš i malosi 12x17x15 za koji treba liznit klip iznutra osobno trpan polinija i nisan ima problema

tdj595:
Uzmi polini 12x17x15 iglicasti on jedini ide bez prerade u top trophy/drevo klip. Mhr variomat uzmi ovaj gdje se dobije samo centralni, ne ovaj s polutkom. Airbox stari imas na SA samo stavi filter piaggio nrg power purejet. Trebat ce ti i cijev od tog airboxa do karburatora ako se ne dobije s boxom. Remen ti je odlican malossi furia rossa, malo skuplji i kontaj ga promijenit na 5000km. Ili originalni uzmi ako ti je puno para on je isto dobar

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju