Tehnički kutak > Injection
2 mjeseca Runner Purejet novi model
zvonkec92:
Jebiga, tesko je odvagati kod odredivanja cijene izmedu obojci prihvatljive cifre ili lupit 3x vise i ostat bez posla i bar nekakve zarade
Ti bi trebo svima rec radni sat je tolko kuna ako tinpase ostavi ga ako ne teraj dalje, samo to je opet rizik da ce ti jako malo ljudi dolazit pa gubis poso
Corector:
RIJESIO SAM!!!!! j#bo PAS MATER VILIMU TURKOVICU, GOVNETU USRANOM SMRDLJIVOM. Pored takve suge se iskidam ziv, i opet nadjem u cemu je problem.
Evo problema gospu ti krvavu vilimsku j**** u po picke. j#bo te Vilim Turkovic da te j#bo, konacno sam rijesio SKUTER JE ZIVLJI NA GASU I NEMA TROKIRANJA NITI ZAKJEVANJA SVIJECICE KADA SE MASINA ZAGRIJE, SADA JE TO DRUGI SKUTER!!!!!!
VILIME, Hvala ti jos jednom, ima boga pored takvog smrdljivog jadnog i napacenog isciganjenog smeca kap sto si ti, puj puj u lice ti hracnem i poserem ti se na glavu jer to mogu doslovno...
Pored takvih sabotirajucih govana od ljudi, u meni jos nije krepo duh istrazivaca.....
Majku ti j****, ispitao sam.svaki dijelic na ovom skuteru, svakiiiiii. I kada bi se masina ugrijala, ECU bi pomaknuo kut oaljenja i onda bi ova retardacija dosla do izrazaja i skuter bi bio u kur*u.
Sad je.pitanje, da li je ovo originalni magnet od 2005 pa na dalje, uglavnom pederi su sjebali magnetvjerojatno po pitanju euro norme i zato su purejeti iznad 2005 godine u kur*u. Oah se i zvuk promjenio i sada je BAS INAKAV KAKAV TREBA BITI!!!
STAVITE MAGNET OD PUREJETA IZ 2003 GODINE I SKUTER CE SE PREPORODITI, NEMA TROKIRANJA NA 5000-6000RPM I ZIVLJI JE OSJETNO!!!!
Vilime, izdrkotino kanalizacijska stakorska, hvala ti jos jednom, ovo je za tebe.
Corector:
Nema kod mene zajebancije i donosenja zakljucaka na samo jednom slucaju, sve je Empirijski potkrijepljeno!
Upravo rijesio i probleme na Nrg Poweru!!!! Za cijeli jedan zub je magnet pomaknut.
Sad vam je jasno zasto na Apriliji SR50 Factory trokira i ZASTO NE IDE kao stari purejet.
Stavljajte magnete sa starih Gilera i Nrga!
Ili stavite TOP kajlu na novi tip magneta!
Mitsuba je stari tip i taj je dobar.
Misterija s novim modelima je rijesena. ALI na zalost, za Peugeot i dalje nema rijesenja, jer se sve zivo uvijek kvari, TALIJAN SE MOZE POPRAVIT I DORADIT!!!
Corector:
Runner je testiran i zavrsen konacno, sada je to to! Jucer cijela vecer, i od jutra do sada, probe, kombinacije i na desetine i desetine kombinacija... Trud se kao i uvijek, naravno, kaznjava.
zvonkec92:
I sad tom debilu naplati poso i uracunaj mu nevaljani magnet
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju