Tehnički kutak > Blokade

Aprilia SR50 2020 blokade

<< < (2/2)

CcRox:

--- Citat: fran_hr - 10 Lipanj, 2020, 22:53:48 ---Ima bolcnu na variomatu koja je blokada, auspuh, kratka getriba s kojom ces u prevrtavanju nagurat 80km/h po satu.
Btw. Sad nedavno sam se dopisivao s nekim likom iz Makedonije i kaze da ti euro4 modeli imaju zablokiran cdi na 8500 okretaja i neko sranje na karbu solenoidno al nisam bas skuzil kaj je htel rec. Ja sam vidio da nemam taj pipak na karbu to je sigurno. Ak neko zna nesto vise o tome nek napise.

--- Kraj citata ---
I ja sam iz Makedonije i cuo sam da ima tu blokadu na cdi zato sam i napravio ovu temu ako zna neko o cemu se radi i kako se skida nek napise !

Corector:
Koja su tuga ti euro4 skuteri. Zablokirano i zaguseno do bola, da odblokiras, posla kao u prici, i jos su najnize kvalitete ikada.

fran_hr:

--- Citat: Corector - 15 Lipanj, 2020, 20:49:25 ---Koja su tuga ti euro4 skuteri. Zablokirano i zaguseno do bola, da odblokiras, posla kao u prici, i jos su najnize kvalitete ikada.

--- Kraj citata ---
U potpunosti se slazem s tobom, nazalost je tako. Ja nisam ni znao da je to takvo sranje ali jbg. Da sam znao radije bi nasao dobrog runnera purejeta starog i da se napravi vječnim kao sto ti kazes..

Corector:
Znaci ja putujem po bijelom svijetu sa skuterom iz 2003 godine. Realno ono sto stari na njemu su plastike koje vizualno blijede, i seleni. Sve ostalo je na mjestu.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju