Ostalo > Razne offtopic teme :)

VRHUNAC FRANCUSKOG STROJA

<< < (13/119) > >>

Corector:

--- Citat: v3kac - 15 Lipanj, 2020, 11:35:07 ---
Nikako ne podržavam bilo koji oblik fanatizma, ali niti pljuvaćine po nekom proizvodu.

Možemo svrstati neki model u više ili manje uspješan.

--- Kraj citata ---

Slazem se s tobom, bas je ruzno, odvratno je biti u tom.stanju, i ne razumijem kako neki zive tako, bljak, ali ovo je odgovor na fanatizam, ovdje i na srecu povremeno i u principu nigdje drugdje, ajde da mi se ne kvare pred ocima..

PS evo jedan friski od prije par minuta, nisam znao da je Pezo uljna pumpa soma kuna... Pored vodene i tako to...

Covjek mi zveknuo pljusku kad je to rekao, pa ja za soma kuna odradim swap i vozim se po svijetu, ne gmizem niti tlse vracam busom.

Jel vi znate uooce koliko je Peza zaribalo zbog mehanicke uljne pumpe? 

Ja cu se na Piaggiu i dalje vozit s uljnom...

Da krenem.snimati i kletve bivsih vlasnika peza? Tu i tamo se zalomi neki sretnik, ali vecina se nerado prisjeca, a zanimljivo je da ja uvijek prvo pomislim kako je se navozao jer je euro1 blok jos i dobar...

Corector:
Danas mi je kolega pokazao jednu zanimljivu sliku situacije koju je zatekao prije par dana.

Rekao bi covjek da je MHR Replica sa 12 karbom i Nardo auspuhom...

Peugeot Vivacity 50 vertikala sve original. Ovo nisam nikada vidio na 50ccm skuteru, ajde da zariba, pukne karika, ali ovo je extremno. Gle kak je sve lijepo cisto i uredno...

Znaci nemam angazmana, samo ciste slucajnosti... Volio bih napraviti intervju s EX ovlastenim pezo serviserom, makar mi je kum prepricao neke situacije iz ex ovlastenog izvora nakon sto mu se iznenada rasuo Jet Force, lezaji na radilici prolupali...

tdj595:
Haahha pa btj kakvi su to materijali?
Nedavno vozio iz renta car novog peugeot 5008 automatic 2000km ima auto, kako to lose ide to je nevjerojatno, pa to ko da namjerno rupe trazi dok salta... Ides pretec nekoga na 130 na autocesti jednostavno ne ide, to je bilo za popizdit, taman kad razvije nesto snage ubaci u visu i padne u rupu. Ima neki sport mode ali dzaba opet isto smece. Bogami bolje ga odma zapalit nego cekat da sam od sebe izgori

zvonkec92:
Hahahahahaha peza gnoj, vivaciti aka bumbarcic jos veci 😂😂😂😂😂

Corector:
Kolega slikao danas

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju