Ostalo > Razne offtopic teme :)
VRHUNAC FRANCUSKOG STROJA
Corector:
Da, tak sam i ja, izvezo tereta i prozivjelih situacija za Mauritanijski vlak. Mene bi to odvelo u bankrot i bio bi ispod drustvenog sloja obicnog kmeta. Kad sam vidio Gangulu, skinui mu kapu za sve, a onda sam nasao malo starije uratke gdje tjera pogrdnim rijecima vlasnike iz radionice za idredjena vozila. Shvatio sam i zasto.
v3kac:
danas sam odvalio od smjeha baš je e90 nahvalio, kaže i on radije 406 2.0 hdi nego Passat...
Corector:
--- Citat: v3kac - 11 Kolovoz, 2022, 00:18:40 ---danas sam odvalio od smjeha baš je e90 nahvalio, kaže i on radije 406 2.0 hdi nego Passat...
--- Kraj citata ---
Jest i to je jedna jedina pohvala za francuza, a kstalih 4 komada je izbqcio iz radione haha.
To je ono o cemu pricam, ima iznimki, al vecina je nocna mora.
v3kac:
Stari moj najjači i najbogatiji serviseri su oni koji rade njemačke aute.
Pametnom dost.
Pero mi se ne poznamo ali ako me počneš uvjeraviti da je Golf Dvica najtop auto i 1.9 td pomislit ću da si budala.
Ti auti kad su bili noviji pogotovo model bez intercoolera, to su zvali špageti motor.
Mi smo doma imali novi Golf 2 i stari je imao vj. jedan od lošijih Peugeot 405 motora 1.6 benz jedna bregasta kabrurator.
motor je bio polu drek i odvalio je kakvih 500-600 tisuća ali ostatak auta sa 1.9 sri motorm još toliko kad je isao u prešu sa kakvih 1.2 - 1.3 mil km.
Golf je bio u preši sa 600 tisuća
v3kac:
Sad sam sa veseljem ulickao jedan 406 coupe v6 3.0, a u trampu za taj pristojan auto, sam da Bmwa bez da sam ikad zažalio jedne sekunde.
Da se razumijemo i Bmw je nekad znao napraviti pristojan auto, tj motor m10 i m21, i proljevaćicu koja kotura m20 i m30
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju