Ostalo > Razne offtopic teme :)

VRHUNAC FRANCUSKOG STROJA

<< < (107/119) > >>

v3kac:
takvog karavančeka imamo im  pali i ide ne staje u dvije godine je odvalio 150-200 tkm, pun alata, sad ima oko 800 tkm. Znači još može 200 tkm ili više  :icon_biggrin:

Corector:
Maher kojem 70ccm traje od Zagreba do Rapca i na zalost tek do Duge Rese u povratku pa ga guras skroz do Zagreba s Gilerom.
I onda meni nesto govori kada satarem radilicu na 70ccm nakon glatkih 10tkm uz POLOVNU radilicu s gasiranjem u dvoje i sa skuterom koji je 40% tezi. Jesi li svjestan koliko duze treba trajati mehanika na tom prknu skup s tobom?? Pa 10 puta dulje nego meni, a realno, traje 100x krace nego meni :toothy12: Uostalom, ja imam srecu da mogu predvidjeti vijek ovisno sto slazem, a tebi nisu pomogli niti ultra novi svi dijelovi, kao sto i sada furas, talijanske naravno, ali nisu kompatibilni s motorom od ves masine koji kad ode u centrifugu, izlazi iz balansa i sve razbaca...

Maher koji se ne moze nositi s 50ccm vodenim hladjenjem. Frajer popizdi i rasproda skuter u dijelove da ga vise nikad ne podsjeti na izgubljene godine zivota.

I opet si obrisao ili prijavio onaj poveci album mojih  slika gdje serafis svoje "trofeje." Veceg i pokvarenijeg muljatora nisam vidio, gdje glumis finocu i besprijekornost pa drugi moraju placati pruzanjem svoje noge da te slepau. Od mene si dobio nogu u dupe, jer tvrdoglavijeg i bolesnijeg debila rijetkost je vidjeti, na srecu.
Frajer nesta laje na mene bez ikakvog pokrica, poveselio se vise nego svi navijaci u finalu nogometnog prvenstva kad je pao gol dok sam silovao purejeta u crveno na jednom od najtezih uspona u Hrvatskoj i sire, da bi na kraju ustekao diznu s novim gumicama i vozi dalje bez ikakvih posljedica. A lik pazi na doziranje gasa pedesetke, i opet se raspe u spenu da ne mozes niti popraviti to sve na terenu. :happy3:

SCANIA R500:
 :predstava:

D53:
Da se i ja pohvalim iskustvom sa francuskim poluproizvodom i najvećim g#vn%m kojega sam se uspio riješiti prije par godina. Radi se o Citroenu c4 2006 god. sa 1.6 vtr motorom. Kupljen novi u dućanu. Na tom govnu nema koji dio se nije pokvario. Ali stvarno nema. Nakon par tkm kvačilo počelo tresti. Bio jedno 17 puta u servisu dok se riješili kvar. Nakon toga zablokirao termostat i prekidač, ispišali zadnji amortizer i amortizeri 3 vrata, 2 puta se rasprslo kučiste termostata, probila brtva glave, crkle bobine,sve 4, izgorio kompjuter motora itd, itd. Ima još toga ali me živci već hvataju samo kada se sjetim toga Sarkozy g#vn# na kvadrat. Od tada sam vječni ambasador koji promiče kvalitetu francuskih poluproizvoda gdje god mogu. I najbitnije auto je imao 67 000 km kada sam ga prodao.

Corector:
Sta je ovo bokte.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju