Ostalo > Razne offtopic teme :)
VRHUNAC FRANCUSKOG STROJA
Deki.:
Danas jedna Škoda Kodyak. Ja još frenčia na šlepi nisam vidio
Corector:
Ja ih vidio jedno tridesetak samo tu po Zagrebu u nazad 2mj. Od ostalih prakticki nista, jedan Polo star 25-30god se gurao nedavno, a ostalo sve na razini statisticke pogreske. Nisam.sve slikao, ali nakupilo se opet dosta slika kad mi je doslo da okinem.
Imam 2 goruca.
Deki.:
Dva vatrena to se računa duplo. Ja to nisam u životu vidio. Uglavnom viđam bemveje al nemam ja reflekse da to slikam
Corector:
Malo istrazivackog novinarstva uvijek dobro dodje. Pocelo je kao zajebancija, ali premasilo je 80% prizora, najjaci su mi dani kad se zareda par komada, ova svakodnevnica mi je postala normalna...
Evo isprobavao skuter i vidim da ce se polukruzno okrenut, reko ajmo 5 sekundi riskirat umjesto dozivotnog pacenja...
Stay cooled. Znam da algoritam ovo vjesti blokira, al jebat ga. Ako mi ponude pare da prestanem slikat, odbit cu. Isti tako, ako me budu htjelinza huntera na neku drugu marku, moram reci (ne priznat) da to necu moci ispostovat kao ovo, fakat.
Vidim Suhi mi je vec prifedio spiku kako drzim fotic u votnji i lovim francuze. Ne, jednnstavno brzo repetiram gan.
Corector:
Vidis, meni je termostat zastekao (nije se nista drugo ostetilo, ili sam stao, to je najextremnije i najbitnije za napomenut), mora nesto nakon toliko godina.
Ali zanimljiv mi je taj brutalan odnos, meni sitnice, a njima tesko guranje...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju