Ostalo > Razne offtopic teme :)

VRHUNAC FRANCUSKOG STROJA

<< < (94/119) > >>

ljubo46:
Jucer vidio c1 citroen dosla vucna po njega na cesti.

Ps bilo me sram slikat covjek vani na cesti i bleji okolo :sad1:

Deki.:
Bez slike se ne računa.
Kolko sam benveja vidio na šlepi. Pitaš vlasnika šta je? Ma ništa idem na Grobnik na track day pa da ne trošim gume

zvonkec92:
Pero to si dns bio na otpadu? Jer sam ja skinuo lulicu sa svjecice da vidim ide li prstima pa da natocim vode u cilindar da nemoze suhy to iskoristit. Tocno sam trebo frgic skinut dok niko nije gledo

v3kac:

--- Citat: Deki. - 23 Veljača, 2021, 18:50:07 ---Bez slike se ne računa.
Kolko sam benveja vidio na šlepi. Pitaš vlasnika šta je? Ma ništa idem na Grobnik na track day pa da ne trošim gume

--- Kraj citata ---

Da da, benđole su inaće poznati auti po nekim time attack ostvarenjima  :laughing6:

Corector:

--- Citat: zvonkec92 - 23 Veljača, 2021, 19:52:25 ---Pero to si dns bio na otpadu? Jer sam ja skinuo lulicu sa svjecice da vidim ide li prstima pa da natocim vode u cilindar da nemoze suhy to iskoristit. Tocno sam trebo frgic skinut dok niko nije gledo

--- Kraj citata ---

Jesam, isao bacit neki frizider i neke gluposti, kad ono u cosku lezi Peza. Nisam mogao vjerovati da vidim odbacenu Pezu, i reko idem malo bolje pogledat situaciju, kad ono zlatna vertikala. I sta cu nego se sprdat pogotovo kad netko baci kompletan skut, i vracam se nazad kad eto ti Peze na slepi, tako da se nisam mogao suzdrzat od sutnje koju gajim vec neko vrijeme, a i korisna je informacija nije cisto podjebavanje. Dobar je to skut, al garant je bio malo tezi vozac i onda ti je sve jasno, kriminalno brutalno lose performanse gdje te zaobidje i ilegalno ukljucen u promet onaj Buldozer gusjenicar. Da ne govorim o stravi kad te JCB kombinirka prevesla, pa se useres od onog velikog kotaca na toj tuti, a prpblemi su i kad prodje kamioncina i dizalica. Uglavnom, ne zelim nikome da osjeti taj vrhunac downgradea koji je cista neupotrebljivost. Vidis da nema dekla, sigurno su provrtili svi serafi dekla.
Steta sto nisi odvrnuo svijecicu, treba to sabotirat da se potencijalni "sretnici" ne pate.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju