Ostalo > Razne offtopic teme :)
VRHUNAC FRANCUSKOG STROJA
Corector:
Hu jbt, pa mozda se ipak francuzi ne kvare tako. Ajmo jos pedesetak komada pa da se zapitam, mozda je statisticka pogreska.
dario007:
Nemre VW krepat,ja sam danas grunuo u rupu od pola metra da su oba kotaca bila bez podloge(poprecno,jer mi.je tu ulaz u dvorište,a kako je kanal frisko zatrpan jer su kopali za vodovod kad su kotaci usli u rupu samo su propali,most grunuo od pod.Nije mu niš
Corector:
Cekajte samo da se krenem aktivnije voziti, trentuno sam bio u velikim radovima i tada ne izlazim na svjetlo dana :joks:
Moram sloziti extreman album :toothy9:
Gledaj sto sam iskljucivo ja, bez mrezne pomoci, bez vojske interneta uhvatio, dakle sam prptiv svih drobim sve :happy3:
Dosta sam videa obrisao i kljucao, ali cidim cim se to napravi odmah se mnogi umisle :nono: francuz mora biti zapazen.
dario007:
--- Citat: dario007 - 23 Siječanj, 2021, 19:24:39 ---Nemre VW krepat,ja sam danas grunuo u rupu od pola metra da su oba kotaca bila bez podloge(poprecno,jer mi.je tu ulaz u dvorište,a kako je kanal frisko zatrpan jer su kopali za vodovod kad su kotaci usli u rupu samo su propali,most grunuo od pod.Nije mu niš
--- Kraj citata ---
Update: Moze se razletit,turbo baj baj
zvonkec92:
Da nisi suknul u rupu sad bi turbo bio ziv :-[
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju