Ostalo > Razne offtopic teme :)
VRHUNAC FRANCUSKOG STROJA
balki:
Jura ubio. Vec 20+ godina ga pratim otkad sam serafio po Skoda kopu prije xx godina (sad imam 50). Nakon toga su usljedile Impreze STI, Cossworthi i sl koje sam odradjivao.. Ovako iskreno jos nisam cuo nikog od trkaca da govori.
Svi misle da posarafis auto, stavis kotace i mozes... Za vozit (al stvarno vozit) auto mora puuno toga bit poslozeno. Been there and done that.
Postujem :headbang:
Corector:
Cim proklinje automobile i bavi se sada totalno drukcijim poslom, sve mi je jasno. Sreca pa me nije poneslo kao mnoge koji su otisli predaleko.
Corector:
Evo jedna friska anegdota koja dokazuje koliko mi otezavaju svakodevni zivot i kretanje.
Dosao u Lidl, i dosao trenutak da izadjem van, s parkinga. Medjutim, kartica se zblesirala i neda mi van. Iza se nabio neki tupan i ne reagira na sva 4, 2 bijela i mahanje rukom. Rijesimo taj korak. Probam na drugu rampu i nista. Trubi zovi zastitara, nista. Odi unutra, djelatnici vele trazi zastitara on je zaduzen za otvaranje rampe.
Trazim opet zastitara i nema ga bog te mazo, a biciklO naslonjenO uz kucicu, naocale mu na stolu...
Trazi trazi i nadjem ga. Covjek trazio i protjeravao vlasnika Reno Influencera tako nesto, likicna parkirao na sred ceste umjesto na vecinom prazan parking.
Izgleda bezvezno, ali ima nesto posto se kuzi to nesto...
Corector:
Razumijem ove sto imaju para pa ih zaboli, ali sta kad medju narodom imate zamorce, pa jel moguce da se ne isplati popraviti, kazu da je jeftino za odrzavanje... A joooj da, pa nemamo svi iste zivce jer najvisi nivo prcione je u pitanju :jumping:
https://m.facebook.com/watch/?v=706334890030659
Corector:
Braco moja mila, vozim krame, ali ovako sto nisam dozivio niti na 31 godisnjaku.
2010 godina Citrac, jos gledam sta je ovom ofarban pod, reko garant francuski stajling na sta se lozi ekipa da bude drukcija.
Peza 207
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju