Ostalo > Razne offtopic teme :)

VRHUNAC FRANCUSKOG STROJA

<< < (37/119) > >>

Corector:
Dobar ti je ovo offtopik. Inace nisam nikad imao problema s crvenim svjetlom, a niti zutim, medjutim ovdje sam bio obradjen u pola minute bez zapisnika uz neke opaske u 2 reda na komadu praznog papira, ocigledno je da rade kvantitetu i pokusavaju se izborit za stabilne place. Dosta kurvinski odradjeno.

A da li zna netko zasto u Zagrebu ne postoji niti jedan semafor s treptajucim zelenim? Mozda postoji neki, ali to je zanemarivo.
Jer da to postoji, smanjio bi se broj sudara, ne bi bilo neugodnih situacija, i ne bi se asfalt naborao i to iskljucivo na brzim prometnicama tipa avenija gdje te onako zajebe zuto i natjera na zestoko kocenje.

challenbeen:
Bilo je u Varaždinu brojač u sekundama koliko traje Crveno/Žuto/Zeleno, na nekoliko semafora. Istraživanje jedno. Kad su ga makli, nakon 3 mjeseca, ljudi su bili popizdili za njime. Ni jedna prometna nesreća tad zabilježena.

SCANIA R500:
... Nema jer tako je mala vjerojatnost da ce nekom kaznu zapicit.....ne gledaju oni stvari da bude sigurnije u prometu .... Nego da te bolje ogule... To im je prioritet.... Postali su stvarno jadni...... Al jbg treba nekako napunit proracun....

Corector:
Da bas gledam, a one zastave na svakih 30m odrzavaju se svako malo, na nacin da se najebe onaj kamioncic i stvara kolonu dok montira novu, bas me zanima koliko kosta jedna s postavljanjem.

Danas naletio na ono krizanje gdje je nedavno motorist ladno oduzeo prednost autu, lik s autom je to slucajno snimio, a i ja danas ovo

matija84m:
Crko reno :dajmenemojj:
To je svakodnevica mrale.

Ali danas ujutro naletio na dvije mazde. Jedna se penje na vucnu, a druga ceka vucnu i ubrzo je odvezu. Nije neki dan za mazdu bio.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju