Ostalo > Razne offtopic teme :)

VRHUNAC FRANCUSKOG STROJA

<< < (34/119) > >>

balki:
85kW 115ks u pravu si :notworthy:

dinko1981:

--- Citat: dario007 - 17 Prosinac, 2020, 11:47:45 ---
--- Citat: balki - 17 Prosinac, 2020, 09:01:42 ---Skoda Rapid dizlo 120ks me sluzi junacki cetvrtu godinu ko sluzbeni i nije popustila ni milimetra nakon vrlo intenzivne upotrebe da se teze ne izrazim pa ju svakako preporucujem. Sljedece godine u 7. mj dobivam novi auto i suska se da bi uzimali Kiu Ceed onu sto zgleda ko karavancic. S obzirom da mi osobno Ceed nije neki izbor probati cu si isposlovati novog Berlinga XL130ks sa sjedalima- pa ako uspijem ocekujte tu izvjestaj :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

Zanimljivo da je taj veci,gabaritniji i tezi auto napravljen na ovjesu od Pola,sa jos tezim motorom.To bi trebao biti 105,110 ili 115ks.Koliko sam upoznat 120ks u Rapidu nema.
Moji u firmi ih voze i svi tuku 300tkm bez problema sa 1.4 tdi-em

--- Kraj citata ---

Rapid je isti k. kao i polo samo sa dodatnom guzicom, i zbog  toga je mozda tezi par kila a motor 1.6 tdi se ugradjivao u oba modela

di.ky.73:
Mi imamo rapid 1.2 tsi zasad 100tkm bez greske,dsg 7 brzina na njemu,potrosnja i nije nesto puno veca od 1.6 tdi,zadnja godina proizvodnje je 2018,sada nude Scalu koja je isto top auto

dario007:

--- Citat: dinko1981 - 17 Prosinac, 2020, 14:46:27 ---
--- Citat: dario007 - 17 Prosinac, 2020, 11:47:45 ---
--- Citat: balki - 17 Prosinac, 2020, 09:01:42 ---Skoda Rapid dizlo 120ks me sluzi junacki cetvrtu godinu ko sluzbeni i nije popustila ni milimetra nakon vrlo intenzivne upotrebe da se teze ne izrazim pa ju svakako preporucujem. Sljedece godine u 7. mj dobivam novi auto i suska se da bi uzimali Kiu Ceed onu sto zgleda ko karavancic. S obzirom da mi osobno Ceed nije neki izbor probati cu si isposlovati novog Berlinga XL130ks sa sjedalima- pa ako uspijem ocekujte tu izvjestaj :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

Zanimljivo da je taj veci,gabaritniji i tezi auto napravljen na ovjesu od Pola,sa jos tezim motorom.To bi trebao biti 105,110 ili 115ks.Koliko sam upoznat 120ks u Rapidu nema.
Moji u firmi ih voze i svi tuku 300tkm bez problema sa 1.4 tdi-em

--- Kraj citata ---

Rapid je isti k. kao i polo samo sa dodatnom guzicom, i zbog  toga je mozda tezi par kila a motor 1.6 tdi se ugradjivao u oba modela

--- Kraj citata ---

Ako cemo ici aktualni model sa aktualnim,onda u pola nije isao 1.6 tdi.Isao je u 6R verziju koja je rađena do 5mj2014.g,pa 6c linija od 6mj2014.g di je isao samo 1.4 tdi.Sad u novog opet idu 1.6 tdi motori...
Rapid je u slabijim opremama bio 1.4 tdi i to samo verzija sa 90ks,jace opreme su imale 1.6 tdi.

Corector:
Draga braco i stovatelji francuza. Stize nam Bozicno vrijeme koje je extremno stresno priznali to sebi ili ne. Obavjestavam vas da necu vise slikati francuska vozila na cesti, iako cu od sad biti intenzivno na prometnicama posto sam vec neko vrijeme puno manje prisutan. To je moj Bozicni poklon u ovoj temi.

Naime, prosao sam kroz zuto svjetlo, nije bilo za kociti nego oplesti po gasu, jbg vlazno i muljavo cijeli dan. I nakon tocno 1000m presrece me murja, i vele da sam prosao kroz crveno. Jebiga, fakat sam prosao kroz zuto i mislio sam ici potraziti neku kameru tamo, al kurcina. I sad sam u najvisem nivou kurcine. Bilo je ovako, zeleno gori, i pali se zuto na nekih 20, 30m ispred semafora, imam 60kmh, i gas do poda da sto prije prodjem.
Prisiljen sam preusmjeriti svu svoju pasivnu, ali ovaj put i aktivnu paznju na prolazak policijskih vozila na zuto svjetlo, vjerujem da ce se u kolekciji naci i crvendaca pa cu to sve slikati u odredjenoj kolicini da im prilozim kako i oni na zuto prolaze.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju