Ostalo > Razne offtopic teme :)
VRHUNAC FRANCUSKOG STROJA
rs50e9:
--- Citat: Corector - 27 Studeni, 2020, 16:48:51 ---Stojim u koloni i bacim jedan pogled
--- Kraj citata ---
hahahaha kako si ga ufeko, svaka cast
inace idi na most kod zaprudja peveca itd....prohodan je vec tjednima, dok se srednji čepi
Corector:
Znam da je onaj odcepljen, i tu sam bas prvi put nasjeo, jer sam se vodio logikom, ako je onaj odcepljen,mora biti i ovaj, ali nee, ovo je centar svijeta. Ne bude se ponovilo vise jer sam si vec razradio rute gdje sa autom od 1550kg uspijem ostvariti 2l manje bez problema, a ide to i po 3l kad ne krenem putem ovih sto vole %u010Dmrljit u cepovima. Naravno, i ne kocim sa 80kmh na 20m prije semafora.
Corector:
U Splitu su pale neke gadne kisurine, a tko ce prvi past nego francuz. Makar sam veliki fan i virutalni stovatelj Dacie, jer da ga jebes, nisam vidio niti jednu stopiranu.
Deki.:
To ti je logično.
Francuz ide nadrkan na poso u fabriku, mala mu plaća 2000 ojura, želio bi bit umjetnik i onda cjeli dan fušari i gleda šta će da zajebe.
Rumunj je za početak platio 5000 ojura mita da se zaposli u Daciji, plaća mu je vrhunska 800ojura, on je elita u Rumunjskoj i na njegovo radno mjesto čeka 10000 drugih. Čovjek radi ko japanac
Corector:
Dakle uvijek treba cijeniti vise onog drugog koji je jos u usponu, za razliku od onog na tronu koji ce kad tad pocet zivjet zbog imena. Ta filozofija se obostinila mnogo puta, tako da treba prepoznati tko se probija i dokazuje.
Nikako da dodjem u doticaj s Daciom, a da nije download-an, a francuzi me ne zanimaju ni preko interneta.
Ima to sve smisla, a francuze dosta vozi gospoda koja ima para da odrzava taj kriminal.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju