Ostalo > Razne offtopic teme :)

VRHUNAC FRANCUSKOG STROJA

<< < (4/119) > >>

PchelaUbica:
Matija upravo to prozivljavam sa smecem francuskim govnetom od auta majku mu j**** , sve zive senzore izbacuje , a kad ga promjenis i stavis ganc novi oem dio iz ovlastenog po najljepsoj cijeni on opet izbacuje istu gresku za isti senzor, znaci izbijacina para iz dzepa, a vec sam kod 5 majstora bio i navodno je problem u ECU-u  na tim novijim francuskim smecarskim krsevima, zato ljudi popizde jer to racunalo jebe sve zivo i onda mijenjas dijelove uzalud dok ne izdahnes..  ne mora znacit. Mozda je to samo kod mene tako ali eto nadam se da je to to. Iduci tjedan kad promjenim ECU ako se ispostavi da nije onda cete gledat livestream kako gori kao onaj gore s videa . E onda uzimam golfa kečinu pa nek se onda pokvare senzori i elektronika krute j#bo servis odradis u garaži s pol gasa a ne ovo g#vn% izdrkano
Nema tog motornog vozila s kojim mozes imat najvise spolnih odnosa nego francuskog. Bio skuter, auto , kombajn ili sta ti ja znam , pa to treba zabranit da oni uopce ista proizvode u toj drzavi nakaradnoj

matija84m:
Pa ja govorim iz svog iskustva.
I tko kaze da nema problema sa francuskim smecem taj laze i skriva istinu.
To su auti prepuni djecijih bolesti i ne stignes ga nikad popravit.

PchelaUbica:
Pa eto sto novije to gore. Udobnost je vrhunska i pun k**ra* opreme al sta mi vrijedi udobnost i sve kad mi ju ubije pucketanje plastike iznutra, nonstop nekakvi zvukovi iz vrata i ostalih dijelova karoserije, usrani onaj zvuk kad otvaras vrata i izlazis iz auta a ono ko da si stao na limenku se cuje onaj zglob od vrata koji se sjebe nakom mjesec dana kad stavis novog. Nema megana na kojem se to ne cuje.
 Ja neznam sta je bilo s 206icom 2003 god 1.1benz koju sam imo prije ovoga , taj je bio na 280 iljada nikad nista ozbiljno se nije pokvarilo, znaci samo ulje filteri redovno i toci i vozi. Majkemi zalim za tim autom iako je francuz. Mozda sreca ko zna, al vise u moju garazu francuz nece bogami, organski ih ne podnosim vise

dario007:
Jel ima megane plin?

PchelaUbica:

--- Citat: dario007 - 09 Lipanj, 2020, 22:52:11 ---Jel ima megane plin?

--- Kraj citata ---

Ma ne , dizlo

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju