Ostalo > Razne offtopic teme :)

VRHUNAC FRANCUSKOG STROJA

<< < (22/119) > >>

balki:
Kad si kod cudnih vozila murje- prije neki dan haltali na Mlinovima kod Spara di nikad ne stoje iz crvene octavije.
Ja npr na slepicama i uz cestu vidjam najvise bmw, mervedes. Juce vw... Izgleda da si kodirao pogled na vrancuze a ostali ti prolaze ispod radara;-)

matija84m:
Francuski auti su postali najveca sprdacina. Nekada su bili sami vrh, ali su ocajno potonuli. Pa i koreanci su ih presisali, a bili su sprdacina ali su napredovali.
A ovi su svakim danom sve losiji. Bas se pitam koliko je jos smanjit kvalitetu dok ne skuze da to vise tako nejde. Servisi i radione su krcate sa tim francuzima, vise ne stignu popravit koliko nove crkotine dolaze.

Corector:
Nisam bas toliko plitak da kodiram pogled na francuze, po tome ispada da bi trebao dnevno slikati barem 10 slika, gdje je recimo 1 francuz i 9 ostalih proizvodjaca.

Dozivljavam svako vozilo u prometu, jer su mi svi potencijalna prijetnja, tako da kad vidim nesto drugo u kvaru, zapitam se koliko sam puta to vidio i povucem crtu zacas.

Corector:
Kakav Bog

Bakonja fra Brne:
Ako sad nisam umro od smijeha neću nikad.
Hvala ti na ovom videu. Kad ga je počeo trest umalo se nisam upišao u gaće. :laughing6:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju