Općenito > Retro-skuteri

EUROVESPA 2007

<< < (7/7)

r.e.!:
Svi, koji se bojite uputiti s Vespom na duže putovanje, potrošite dva tanka goriva, vozeći se neprekidno okolicom gdje živite. Uzmete dan samo za to i šibaj. I onda, nevjerne Tome, bez problema bilo gdje  :skuter: :skuter: :super:

etetre:

--- Citat: luky - 15 Siječanj, 2007, 22:58:01 ---
prvi praznik je u 4 mjesecu mislm.a za italiju vespa u kamion city expressa i pravac zagreb ako uspijem sredit godišnji.

--- Kraj citata ---

cuo sam da su opet uveli transport vlakom, a cijena uopce nije velika..... nekih 120 kn.....za relaciju split-zagreb....

luky:

baš danas sam se vozio vespom po okolici Dubrovnika i sjetio se natpisa na majci jednog talijana "živi polako ,vozi VESPU" i stvarno 90km/h idealna brzina,vjetar i zvuk motora.
a što se tiče onog kamiona city expressa i ovo sam danas ulovio

nikome nije ništa bilo jer nije bila velika brzina ali nije bilo kočenja,nisu se uspjeli dogovorit tko će prvi kroz križanje.

r.e.!:
80-90 km/h  :icon_thumright:
Ugodna vožnja, ne zamara, možeš razgledati prirodu i ne opterećuješ motor...
To je brzina krstarenja koja odgovara svakom motociklu, Vespi pogotovo. :icon_biggrin:
Ja i inače vozim uglavnom tom brzinom. Tu i tamo ponekad uhvatim max. brzinu, znam je malo i oštrije voziti, ali uglavnom najljepše mi je pri brzini od 80-90 km/h.
Vespa i je oličenje laganog tempa, nema nervoze, nema žurbe...samo lagano  :wave: :skuter:

@nte:
samo 90 km/h?   :'(

haha...ma šalim se, to je optimalno! iako se i ja volim zaleć pa uhvatit vespinih 120, a osjećaj je ko da pičiš 220 na nekom R-u   :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju