Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Vožnja do Slovenije, TRBOVLJE, LIGHT TRIP ~100KM 1WAY
matija84m:
--- Citat: dario007 - 04 Lipanj, 2020, 08:32:23 ---Sviđa mi se cesta,podsjeca me na Vratnik di je puno sporih zavoja.
Mislim da opcenito skuter na ovakvoj cesti moze osramotiti motore.
--- Kraj citata ---
Sada ce heidenau bit iskoristen :icon_thumright:
Bilo bi zanimljivo da taj derbi naleti na energya sa malom tablicom sa bb makinom :toothy10:
matija84m:
--- Citat: Oliverxxx - 04 Lipanj, 2020, 10:01:34 ---Na 0:43 u videu ona oznaka ograničenja oslikana na asfaltu u zavoju je rođena za proklizati...vrlo opasno
--- Kraj citata ---
Ovo me podsjeca na dionicu maslenica-karlobag. Tamo ima nekoliko zebri usred zavoja, isto nezgodno bude kad naletis.
dacerovs:
Dunlop kako na skuterima tako i na motorima ne voli bijele trake i zebre na cesti, klizi brutalno preko tog.
Treba imat prave gume onda nema straha.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Corector:
Spori zavoji i bacanje 250+ kila vs skutercic s uzim gumama, kracim medjuosovinskim razmakom i cca 180kg s vozacem, cesto i manje.
Jucer kad sam stavio vrecu zemlje od 80l na skuter, nemres imati vise iste putanje u zavoju na istim brzinama da si bog, samo te izgurava vanka....
Zigas:
Zanimivo je da na tih oslikanih delih ceste Sava skoro nije osjetila promjene od asvalta. Govorim za suhe uvjete. Heidenau kontrolirano proklizne ali sam pripremljen sada kad zanam i nema neke panike.
3-4 puta tjedensko idem tu sa autom i ne čine mi se te oznake ekstemno klizke. Iskreno skuterom sam vozijo tu sam jedan put. :icon_scratch:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju