Ostalo > Razne offtopic teme :)
Koji biaks?
Infernus:
Koji biaks (ravnu brusilicu) mi preporučujete?
Na struju (ne baterija), ciljam na cijenu do 500kn ako je moguće, glava 3.2mm + izmjenjiva i s drugim veličinama.
Do sad sam 9 godina imao Bavaria BMG 135 (neki entry level, narančasti) :toothy3: i konačno sam ga satrao, mislim da sam skurio namotaje :icon_biggrin:
Služio je u skladu sa svojim mogućnostima i debelo se isplatio al ipak sad bih volio nešto malo ozbiljnije. Vidim Proxxon i Bosch imaju neke modele u rangu od cca 900kn pa i skuplje, jel ima nešto jeftinije a da valja?
Tražim dobru regulaciju okretaja i da ima nešto snage, da lageri ili ležišta lagera u kučištu ne dobiju lufta odma nakon par sati i da se ne pregrijava ako se radi 15+ minuta (to su sve problemi koji su me mučili s tim starim biaksom).
dario007:
Ja ti imam neki zuti einhell,radi ko vurica,jedino su se prihvati nastavaka razvalili i nigdje nisam uspio naci druge za kupiti,pa koristim bez sajle...Kostalo je 200kn prije jedno 15.g
Oliverxxx:
Imaš sad u lidlu za mislim 179kn...
PchelaUbica:
Imam i ja einhella al crveni je tata
tdj595:
Kakav ti je taj s alija? Ja sam konto to narucit ali nikako. Imam onaj neki iz lidla na bateriju koji se steze onako kljucem obicnim pa to je sranje kako se izvlace nastavci dok radis. Puno vise mi se svida ova opcija s ovim kljucem ko na tom crvenom, nez kako se zove to
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju