Općenito > Generalno o skuterima
Kupnja novog Beverly skutera
tdj595:
Piaggio se dosta srozao sto se tice kvalitete zadnjih godina, kvaliteta je definitivno na strani yamahe. A sto se voziljivosti tice beverly je ko bicikla u usporedbi s xmaxom, dosta je manje glomazan i laksi za upravljanje i provlacenje kroz guzve po gradu. A sta se tice jacine/brzine mislim da ces svakako bit zadovoljan s bilo kojom od te 2 opcije
Pogledaj i hondu sh300i ako ti odgovara sto se izgleda tice. S njim isto neces pogrijesit+ima podnicu sto moze biti prednost ako ga mislis tovarit
challenbeen:
Hvala ekipa na komentarima,
skuter kupujem kroz 40 dana.
Ako koga bude zanimalo a bude u straživanju:
Danas sam saznao od Barbare iz AMI-Trade Rijeka da je S oznaka na Beverly samo za matt boju... beskorisno :D Police oznaka su također neki posebni dodaci na plastičnim djelovima, također ništkorisno za mene, a pojedincima možda lijepo izgleda.
Beverly 300 je 22 ks i ide do 110 km/h i više je za gradske uslove, te nema vjetrobran (može se dodatno kupiti).
Beverly 350 je 33 ks i ide do 140 km/h, te je za grad i međugradsku vožnju.
Razlikuju se i u intervalima održavanja, Beverly 350 ima jeftinije održavanje jer se veliki servisi radu na manjim intervalima.
Saznao sam i cijene dodatne opreme koja mene zanima:
Orginal cerada: 500 kn
Stari model kufera 2.100 kn (36 litara)
Novi model kufera 2.800 kn (37 litara)
Ovdje sam našao iz Šibenika prošlogodišnji model u điradi:
ako ga i ja uzmem, snimam također slični video! :D
Po svemu, zaključak mi je na kupnju Beverly 350 ST, a što će donit sljedećih 40etak dana, otkrit ćemo.
Forum ću također nastaviti pratiti, a i nadam se da ću postat tu sve ;)
di.ky.73:
Jesi gleda xmax 400?
challenbeen:
Jesam i nekako mi je bolja opcija, ali ... 55.500 kn dođe, a taman kupim BV350, ceradu, kufer, kacigu, rukavice, jaknu i registriram skuter za cijenu...
di.ky.73:
--- Citat: challenbeen - 21 Svibanj, 2020, 08:03:16 ---Jesam i nekako mi je bolja opcija, ali ... 55.500 kn dođe, a taman kupim BV350, ceradu, kufer, kacigu, rukavice, jaknu i registriram skuter za cijenu...
--- Kraj citata ---
Da cijena je problem ali vise prednosti je tu na strani xmaxa
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju