Općenito > Generalno o skuterima
Kupnja rabljenog skutera
WildchildZG:
Tako nekako sam i ja otprilike računao da bi bio trošak da ga se dovede u pristojno stanje za registraciju. Vjerujem da bi mi to bila najsigurnija opcija pošto znam da ga frend nije klao kad se vozio tu jednu sezonu pa ne bi trebalo valjda biti nekih kritičnih problema. Sad malo čitam po forumu baš o tim Lunama Vision i čini mi se da nije to uopće loš skuter. bez obzira što je kinez. I vizualno mi je ok skroz.
tutnja:
Pouzdane su to mašine ako ne očekuješ da leti, kolje, ubija. Nekom normalnom vožnjom i održavanjem traju i idu.
Mane su im kvalitet plastike, guma i crijeva, semeringa (iako ja s njima nemam problema na 2 kineza).. To zamjeniš i vozi bez brige, vremenom tvornički auspuh zamjeniš boljim, eventualno karb i vario ako imaš volje i želje ulagati dalje.
Poslano sa mog LG-G6 koristeći Tapatalk
Corector:
Posto su purejeti koliko vidim skocili na soma eura iz 2003, onda ti ne preporucujem kupnju :D
tutnja:
Nije to ni tako strašno za purejeta.. Počeli su za kineze 2006-2007 u "tvorničkom" (čitaj groblje) stanju tražiti 3500-4000 kn, malo "bolji" i do 5.. zbogom pameti!
Poslano sa mog LG-G6 koristeći Tapatalk
WildchildZG:
Uh kakav ljepotan na Marketplaceu...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju