Tehnički kutak > Tuning skutera

yasuni r & mhr replica - šerafi

<< < (8/10) > >>

2TDottore:
takve stvari su tolko rijetke i skupe za kupit kao i gumice sa navojem u sebi za plastike na motorima.Isto jedna takva gumica kosta 25kn. :sad1:

Drnda:

--- Citat: 2TDottore - 27 Listopad, 2008, 18:02:00 ---takve stvari su tolko rijetke i skupe za kupit kao i gumice sa navojem u sebi za plastike na motorima.Isto jedna takva gumica kosta 25kn. :sad1:

--- Kraj citata ---
cini mi se da sam ove druge vidio na SC za 0.72 eur po komadu

hARisson:
za one matice koje su smonjinane...ako neces staviti sa plastikom u sebi imas iste te matice samo sto su na samom kraju kao ovalne malo...kad se stegne nemoze se odvrnuti jer se oblikuje po navoju i to drzi provjereno...
ovih zabica ima u ovim centrima tipa bauhaus pevec itd ali ove druge su rijetke jer su to zabice sa navojem u sebi..to iskljucivo u ovlasteni ducanima ili kad netko skut u dijelove rastavi pa da pokloni nekome sve te sarafe,matice,sajbice,kopcice itd tid...

gumy:
di vi živite.. :)
eto 500m od mene trgovina ima više veličina žabica po smješnim cijenama, 40 žabica i šarafa platio nekih 40ak kn :)

robert:
problem rješen, sad ću vidjeti dali će se opet odvrnuti šeraf! napravio sebi novi dihtung od klingerita, uzeo 2 štange sa navojem i uz pomoć locktite zavrnuo u cilindar, na to zašerafio auspuh sa maticom i kontramaticom!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju