Tehnički kutak > Garaža

Runner 50 Everlasting Project

<< < (3/4) > >>

TopPerfomance4:

--- Citat: aragonY - 21 Svibanj, 2020, 15:37:13 ---To sto si ti "provjerio" ne znaci da je pouzdan metod. Uzmes deodorans i prskas po mjestima gdje mislis da bi moglo vuci fals zrak. Kad cujes da promijeni rad masine tad znas da na tom mjestu vuce..

--- Kraj citata ---
Potpis

Lazo:
Moguće da je do usisnih lamelica, kod mene je tako bilo s lerom, a lamelice izgledaju kao nove, promjenio i radi normalno

Dokyy:

--- Citat: aragonY - 21 Svibanj, 2020, 15:37:13 ---To sto si ti "provjerio" ne znaci da je pouzdan metod. Uzmes deodorans i prskas po mjestima gdje mislis da bi moglo vuci fals zrak. Kad cujes da promijeni rad masine tad znas da na tom mjestu vuce..

--- Kraj citata ---
Posteno posteno, ali evo provjereno i ne vuce nigdje.
Jos jedan update, pocelo je suskat na strani magneta tako da cini mi se da su i lezajevi radilice svoje odlezali. Sad kad ulovim vremena ovih dana cu ga raskopat pa cemo vidjet na cemu smo.

di.ky.73:
Raskopaj,stavi nove lezaje,semeringe,iglicasti i gas  :icon_tongue:

Dokyy:
Evo danas ulovio vremena napokon i skinem poklopac magneta i imam što vidjeti, doslovno je pukao komad bloka tamo god gornje vide od auspuha tako da čini mi se da je to zveckalo. Nevjeratno, ja ne znam šta je ovaj prije mene radio s tim skuterom da se ovo uspjelo desit. Skinuo sam variomat i semering je dobar, u pon skidam magnet jer nemam radapciger tako da ništa dok ga ne nabavim pa ćemo vidjeti kakav je desni semering i ima li lufta na radilici.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju