Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Aprilia SR 172
neer:
skuter je stroj
NeoDJW:
--- Citat: pitaNS - 26 Listopad, 2008, 13:28:18 ---
e, a sto se tice stylinga tu ne bih mogao reci da mi je preheben ili tako nesto zato sto nista posebno na njemu nema...ok je ali kao serijski je.... :dontknow:
--- Kraj citata ---
styling tek u izradi... xD....... procitaj moj prvi post pa ces vidit sta pise.......
vrbi500:
kak ti ide sr sa Malossi Multivar ja planiram metnit Malossi Multivar i rolicee 12.5g i plave federe kvacila sto ti kazes na to da metnem i dali ti bolje ide sa auspuhom od sp
[SB]Replica 180:
--- Citat: vrbi500 - 26 Listopad, 2008, 17:27:49 ---kak ti ide sr sa Malossi Multivar ja planiram metnit Malossi Multivar i rolicee 12.5g i plave federe kvacila sto ti kazes na to da metnem i dali ti bolje ide sa auspuhom od sp
--- Kraj citata ---
ocito nisi procito moj post u linku koji sam ti dao.... ali eto bar si uporan =)
ajmo sad opet ponovit gradivo..... multivar nemre na sr150 ak se en preraduje kalota.....jer kalota dolazi na radilicu na dio koji nema zubaca.... ako se stavi bez da kalota sjedi na radilicu dobije se rupa u ubrzanju i nelinearno povlacanje poslije 60kmh!!
preradit cu ja svoju kalotu i stavit kak se treba slozit da bude ok...... {$default_roll_eyes_smiley} {$default_roll_eyes_smiley}
moja ideja je da se zupcanik uljne slozi na kalotu.....am ubiti bute videli toothy9
vrbi500:
A zašto se prodaje uopce malossi multivar za sr 150 što da napravim da ide brze reci mi da metnem 12.5 gram rolice jer su na njem su na njemu 13.5 i da metnem još bjeli centralni feder da mogu ga još lakse vozit na zadnjem vako mi gubi snagu
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju